От х:

Днес в x:

Как звездите поддържат форма

Те са слаби, стегнати и красиви, а повечето от тях – вече почти баби. Как поддържат звездите вечно бляскавите си фигури? Разбира се, по няколко начина – с диета, с много спорт и с усърден любовен живот.

Дженифър Анистън, на която приписват най-красивите крака в Холивуд, например, залага главно на физическите упражнения. Програмата й започва с 22 минути кардио и завършва с класическа йога. "Йогата прави краката ми красиви, а ръцете – силни."

Чаровната Джесика Бийл пък има тайна диета – яде няколко пъти на ден в малки порции и често пропуска вечерята. Ако й се случи да вечеря, изяжда само половина от съдържанието в чинията.

За новия си филм "Salt" Анджелина Джоли се подложи на жесток режим, който премахна от менюто й сладките неща. Жената на Брад Пит заложи главно на качественото червено месо и риба тон в мини количества. Резултатът: по-слаба и от моделките на Вики Бекъм.

Риана може да не е толкова слаба, но фигурата й никак не е за подценяване. Ри хапва за закуска по две яйца, парченце сирене и портокалов сок. За обаяд – сандвич с пиле или шунка. За вечеря – печено пиле, с малко паста салата или с доматки, а за пиене – обезмаслено мляко.

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини