От х:

Днес в x:

11 °C

Куп родни звезди в Асеновград с "Да, господин премиер"

Кръстю Лафазанов e Министър-председателят Джим Хакър във „фарса за политика, секс и евро” „Да, господин премиер”. Съвсем скоро в ролята ще го видят почитателите на театралното изкуство в Асеновград. На сцената ще се вихрят още Мариан Бачев, като обиграния политически интригант и Началник на кабинета Сър Хъмфри Апълби, и Тони Минасян в ролята на личния секретар на Премиера – Бърнард Уоли.

В постановката ще видим и Рада Кайрякова, Константин Икономов и Светослав Пеев. Спектакълът е със специалното участие на Калин Сърманов.

Пиесата ще се играе от 19:00 ч. в залата на читалище „Родолюбие“. Билети (12 лв. и 14 лв.) могат да бъдат закупени от касата на читалището.

"Да, господин премиер" от Сър Антъни Джей и Джонатан Лин, постановка Борис Панкин, превод Даня Доганова, Борис Панкин, сценография Петър Митев.

„Нищо в правителството наистина не се е променило. Напредъкът е сянка, а актуалността – илюзия. Единствената разлика е, че общественото мнение в момента е още по-песимистично.“ - Джонатан Лин.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини