От х:

Днес в x:

Подпочвени води оттичат под Ямача

Сигнали за течове по улица “Панорама“ ни изпратиха читатели на сайта. „Вероятно водата идва от авария. Тече под стадиона повече от седмица, от ВиК не виждат ли че кубици си текат по пътя?“, гласи един от тревожните сигнали, изпратен от Атанас.

След проверка във ВиК, шефът на водното дружество Тодор Марков посочи, че е минал наскоро по улицата и течът също му се набил на очи. Затова проверил ситуацията. „Категорично няма авария. Това вече сме го уточнили с колегите. Правил съм и консултации със специалисти. Разливът по ул. „Панорама“ идва от високите подпочвени води, които са в района. Категорично не става въпрос за питейна вода", посочи Тодор Марков.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Аб
    Абвг
    14 0
    14:09, 3 апр 2018
    Дори и заглавието Ви е с правописна грешка!!!!!! "Отичат" ли тези води на ул.Панорама или оттичат?Вие редактор имате ли?
  • 2
    Jo
    John
    8 -2
    14:35, 3 апр 2018
    абе, марков, какви консултации, до врачки ли се допитвате, взема се проба от водата, и ако се окаже "хлорирана" значи е питейна и става дума за авария.
  • 3
    Ас
    Асковлия
    0 0
    20:14, 4 апр 2018
    И до година всичко ще е в дупки пак точно на завоя.....толкоеа е сложно да изведът водата извън шосето.......малоумна история до няма и къде
Последни новини