От х:

Днес в x:

Започна подрязване на храсти и освежаване на маркировката

Изображение 1 от 2

    Започна подрязване на храсти край пътя на входовете на Хасково, съобщиха от общинско предприятие „Екопрогрес“. Закупена е приставка - мулчер за новия багер, с която се извършва почистването на растителността. Предстои да бъдат подрязани и храстите по общинските пътища.

    Междувременно започна и освежаване на маркировката в града. Боядисват се бордюрите на кръговите кръстовища. Ще бъде обновена и маркировката на улиците.

    Haskovo.net 

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ин
      инж. Илия Запрянов
      4 -5
      18:11, 25 мар 2017
      Тези толкова високи бордюри на кръговите са дело на Кузман Кузманов. Има си норми колко трябва да са над нивото на асфалта бордюрите, такива аматьорски изпълнения не се допускат.
    • 2
      Ре
      Реформатор- лаладжия
      10 0
      18:24, 25 мар 2017
      Бать Илийчо нормите са хубаво нещо за нормални хора но когато държавата ни е пълна с НЕНОРМАЛНИЦИ бордюрите трябва да са високи така че когато ГОВЕДАТА се3 опитат да ги прескочат да си строшът ГЛАВИТЕ и КОЛИТЕ
    • 3
      Ре
      Реформатор- лаладжия
      10 -1
      18:32, 25 мар 2017
      Бай Добри миналата година 2016 лятото фирма извърши ремонт на отсечките от ул Св Св Кирил и методи дд Големия камък в квартал КУБЯ 1 а също так отсечката от входа на гробищен парк на плбовдивското шосе на север до големия камък в квартал КУБА 2ФИРМАТА даде ГАРАНЦИЯ 2 ГОДИНИ НЯМА и 1 година и двете отсечки са в първоначалното ОКАЯНО СЪСТОЯНИЕ НАМА ли кой от общината да следи тия срокове и да хване изпълнителя за ГУШАТА Тези пари са на данъкоплатеца а вие ги ХАРИЗВАТЕ ей така за УДОВОЛСТВИЕ на ВАС и ИЗПЪЛНИТЕЛЯ Я се ВЗЕМЕТЕ в РЪЦЕ
    • 4
      Га
      ГАЛЯ
      0 0
      15:18, 27 мар 2017
      Да почистят и канавките добре
    Последни новини