От х:

Днес в x:

„Шевролет“ отнесе велосипедист

Три са пътните произшествия на територията на областта. Леко са пострадали велосипедист и водач на лек автомобил. След отнето предимство на кръстовището между бул.“България“ и ул.“Миньорска“ в Кърджали „Шевролет“, управляван от А.А./58/, блъснал 34-годишен велосипедист, който е бил прегледан в Центъра за спешна помощ и освободен. Тестовете за алкохол са с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

При нарушена дистанция в района на КПП „Чилик“ водачът на „Фолксваген“ Ф.М./59/ блъснал движещ се пред него „Крайслер“. Шофьорът, причинил катастрофата, е бил прегледан в Центъра за спешна помощ и освободен. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт.

При движение с несъобразена скорост на бул.“Христо Ботев“ в областния център „Мерцедес“ с водач В.А./29/ блъснал паркиран „Опел“. Шофьорът напуснал мястото на произшествието и е установен по-късно.Съставен му е акт.

23-годишният водач, който блъсна жена на пешеходна пътека в Кърджали и напусна мястото на произшествието, е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. 

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Коментари в сайта

Последни новини