От х:

Днес в x:

Пералня с WiFi пере две различни пранета едновременно

Имате прекалено много мръсни дрехи за пране? На този проблем решение е намерила LG, която представи пералня, която пере по две пранета едновременно.

Машината беше представена пред пресата на изложението за потребителска електроника в Лас Вегас CES, предаде АФП, цитирана от БТА.

Пералнята е с фронтално зареждане и има втори барабан, който е по-малък от първия. Той е поставен в чекмедже, намиращо се под мястото за фронтално зареждане на първия барабан.

Новата пералня позволява с едно пълнене с вода да се перат две пранета едновременно при различни програми и температури.

Потребителите могат също така да използват независимо един от друг двата барабана в зависимост от количеството пране.

По-малкият барабан освен това може да бъде закупен отделно, но е проектиран да се монтира единствено под перални на LG.

Пералнята разполага с WiFi и NFC, които предоставят цяла поредица от опции за смарт свързаност, включително съвместимост със системата за съобщения на LG HomeChat.
В пералнята могат да бъдат заредени персонализирани цикли, а статуса може да бъде наблюдаван чрез смартфон приложение, което изпраща известия, когато цикълът е завършен.

Пускането в продажба на пералните за двойно едновременно пране е предвидено през втората половина на годината. Цената все още не се съобщава.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини