От х:

Днес в x:

Светослав Малинов: Хора като Стефан Димитров трябва да се запазят за политиката!

Среща с представители на бизнеса от Общината и региона организира днес Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ и нейния регионален представител Стефан Димитров. На нея присъства и българският евродепутат Светослав Малинов

Среща с представители на бизнеса от Общината и региона организира днес Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ и нейният регионален представител Стефан Димитров. На нея присъства и българският евродепутат Светослав Малинов, който разказа с какви възможности разполагат представителите в парламента на Европа, за да помагат и как работата на евродепутатите намира отражение у нас.

"Първа цел на посещението ми е да подкрепя лично Стефан Димитров и листата на Реформаторския блок, познавам го не като бизнесмен и кмет, а като политик и съм следил неговата дейност от разстояние. Хора като Стефан Димитров трябва да се запазят за политиката най-малкото, защото имат достатъчно качествата да успяват и преуспяват в личния си живот, а пък са решили да отделят време и за политика. Изключително важно е да откриваме, мотивираме и запазваме такива хора", заяви Малинов в Димитровград.

И добави, че винаги ще подкрепя хора като Димитров, независимо, че чисто професионално нямат почти нищо общо. Малинов изрази надежда, че с кандидата за депутат в Народното събрание ще бъдат добър тандем след успешния вот за Димитров в парламента на 5 октомври.

За нас ще е най-важно да споделите кои са проблемите, какви са вашите нужди и потребности, посочи в началото на срещата Стефан Димитров. И добави, че Светослав Малинов като български евродепутат ще направи възможното Хасковски регион да се развива. Димитров бе убеден, че бизнесът трябва да бъде подкрепян от държавата, но и от Европа.

"Едно съм се убедил през последните години - трудно се работи с българските министерства, заяви по време на дискусията Малинов. Чиновниците гледат на възможностите, които се отварят чрез европейските инициативи като на допълнително натоварване или на повече работа. Затова именно хората от бизнеса трябва да ни посочват проблемите си, иначе няма как да ги забележим", подчерта евродепутатът.

На срещата стана дума и за т.нар. професионално образование и това дали днес бизнесът вижда смисъл в него. Според регионалния представител на КРИБ Стефан Димитров, важно е на бизнеса да бъдат дадени инструменти и той да може да наема хора без опит, да ги обучава и да дава възможност за тяхното развитие. Димитров е убеден, че това са част от ключовите моменти, за да има среден бизнес в България.

Платен материал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

За нас ще е най-важно да споделите кои са проблемите, какви са вашите нужди и потребности, посочи Стефан Димитров

Представители на бизнеса взеха участие в срещата на КРИБ
Засегната бе и темата за професионалното образование и нуждата от него
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини