От х:

Днес в x:

Кметът дари дядо Николай за Никулден. Преглед на регионалния печат

„Три курбана за Пазара за промишлени стоки” е водещото заглавие на всекидневникът „Нов живот”. Хасан Азис лично направи първата копка, като подкара багер „Камацу”, съобщава още вестникът.

 Другата водеща тема е изявлението на градоначалника, че кърджалийци нама да връщат 4,6 млн.лв.за Пазара на производителите на Агенция САПАРД, както иска народният представител от ГЕРБ Цвета Караянчева.

Хасан Азис дари митрополит Николай с икона за Никулден, съобщава още медията.

„Нов живот”публикува обстойно интервю с управителя на СИБАНК в Кърджали Иван Дафинов.

  Кметът Хасан Азис направи първа копка на Базара за промишлени стоки, пише на първа страница всекидневникът „Арда нюз”. Три коча,наречени за курбан,за да е спорна и без проблеми работата, бяха заколени на площадката , където ще се строи новия Базар. Животните бяха дарение от общината,  от собствениците на павилиони и от фирмата изпълнител „Караман”,отбелязва вестникът.

Светна коледното дърво в Кърджали е друго водещо заглавие в „Арда нюз”.

 „Хасан Азис:Караянчева може да иска,но няма да връщаме пари!”е заглавието на уводната статия на Родопи 24х7. Медията фокусира вниманието си върху конфликта между кмет и депутат за получените от агенция САПАРД 4,6 млн.лв.

Вестникът отбелязва, че пазарджиите, които ще имат павилиони на новия Базар на производителите са благодарили на градоначалника и народния представител въпреки конфликта между тях.

„Кърджали избира спортист на десетилетието” е друга водеща тема на „Родопи 24х7”.

 Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини