От х:

Днес в x:

ОЦК опасно обгазява. Преглед на регионалния печат

„Безопасно ли е хвостохранилището в Кърджали?” пита от първа страница всекидневникът „Нов живот”. Екокатастрофата с хвостохранилище в Унгария даде повод на медията да се вгледа в съоръжението. Директорът на „Горубсо”, чиято собственост е, уверява, че то отговаря на евростандартите.

 Голям научен форум ще се проведе в Кърджали съобщава вестникът. В него ще участват представители на 61 института в страната.

 Кърджалийската болница няма да съди Касата,въпреки неразплатени близо 2 милиона лева, пише в уводната си статия всекидневникът „Арда нюз. Решението за тази стъпка е взето от съвета на директорите съобщава,директорът на болницата д-р Тодор Черкезов.

Другата водеща тема в медията е безопасността на храните в детските градини. РИОКОЗ са проверили 38 детски заведения, но няма проблеми,отбелязва вестникът.

 Октомври започна зле.ОЦК пак обгазява. 4 живот,2 дни отрови, пише на първа страница вестник Родопи 24 х 7. Медията отбелязва, че концентрациите на серен диоксид са били особено опасни в първите дни на месеца.

Швейцарска графиня гледа проблемите на болницата в Кърджали, пише още вестникът.

Медията съобщава за създадената федерация от учители социалисти.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини