От х:

Днес в x:

Клуб "Малък бюст"

Кийра Найтли, Ева Грийн и Ева Мендес са сред знаменитостите, които не се отличават с голяма гръдна обиколка. Това обаче изобщо не им пречи да са едни от най-желаните жени в Холивуд. Може би, защото знаят как да превърнат дефекта в ефект!

Ако и вие членувате в клуб "Малък бюст", просто заложете на самочувствието си и с няколко малки трика с помощта на облеклото направете гърдите си визуално по-големи.

Сутиен с ефект push up

Неслучайно този сутиен се смята за едно от най-успешните изобретения на миналия век. Той повдига и увеличава гърдите благодарение на подплънките от памук или силикон в чашките. Правилото тук е да се носи под дрехи с v-образно деколте.

Сутиен с подплънки

Тайната му е в специалната кройка на плътните чашки и, разбира се, в подплънките. С тях неголемите гърди се подчертават и изглеждат по-обемни, стига да не се очертават под дрехата и да стоят естествено. Това бельо се носи най-успешно под топ с кръгло деколте.

Блузка с поло-яка

При избора на такава блуза трябва да обръщате внимание и на материята й. Ако тя е с ликра и е разтеглива, то е задължително да ви седи плътно по тялото. Ако пък е памучна или от тънка вълнена материя - то е напълно допустимо тя да пада свободно.

Рокля в стил ампир

Дори бюстът ви да е съвсем малък, с рокля с висока талия в стил ампир, която подчертава гърдите и открива шията и деколтето, ще превърнете скромните си достойнства в истинско богатство. За да изглежда обиколката ви още по-голяма, изберете модел с пояс точно под линията на бюста.

Делови костюм

Класическият костюм, допълнен с блуза с яка тип жабо, също създава илюзията за обемен бюст. Ризата на райе или каре, облечена под прилепнало по тялото сако, в съчетание с пола тип молив, също върши работа. Единственото правило, с което трябва да се съобразявате, е, че чантата върху нея не трябва да е твърде широка или контрастна по цвят. Прекалената яркост на аксесоарите може да прикрие онова, което искате да изпъкне.

Кашмирен пуловер

Той може да се носи даже и на голо и ви дава приятно усещане при допир с тялото. Наред с това дрехите от кашмир стоят прекрасно на слабата фигура. Изберете пуловер в пастелни тонове, а за да подчертаете женствеността си - хванете косите си в нисък кок и си сложеше дълги обеци.

Бяла блуза

Ако имате широки бедра, старайте се да избирате широки блузи - те скриват излишните сантиметри. На притежателките на слаби бедра ще им отива каквато и да е бяла риза, без значение от кройката. Пъхнете я в дънките, разкопчайте най-горното й копче и допълнете тоалета с обувки с високи токчета. Така фигурата ви ще се "уравновеси", а гърдите ще се "оформят".

Стилна жилетка

Смело експериментирайте с мъжкия стил на обличане. Носете жилетка с всичко, с което ви е удобно - с кецове и поли с ниска талия, с тениска и широки панталони. А още по-добре - на голо с повдигащ сутиен.

С тези малки трикове ще забравите за притесненията си и със сигурност ще получите комплименти за безупречния си стил и визия.

Източник: arenabeauty.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини