От х:

Днес в x:

Товарен "Фиат" уби сърна при Загорско

Товарен „Фиат“, управляван от 42-годишен, блъснал сърна в землището на село Загорско. Произшествието станало около 5 часа вчера. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Убитото животно е било предадено на горски служители. Катастрофата е обработена по административен ред. Малко след 6 часа вчера по пътя между селата Фотиново и Бенковски 18-годишен с товарен „Мерцедес“ се блъснал в пътен знак. Водачът напуснал мястото на произшествието, без да уведоми контролните органи. Издирен е по-късно. Съставен е акт.

Водач с фалшиво свидетелство за правоуправление е задържан в РУ-Кърджали. Около 9,30 часа вчера полицейски служители спрели за проверка в Кърджали автомобил „Смарт“. Представената от водача шофьорска книжка, издадена в Турция,  породила съмнение и при направена справка се оказало, че документът е фалшификат. Водачът е задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство по чл.316 във връзка с чл.308, ал.2 от Наказателния кодекс за съзнателно използване на неистински официален документ.

Досъдебно производство за противозаконно отнемане на моторно превозно средство е образувано в РУ-Кирково. По първоначални данни около 6 часа вчера товарен „Мерцедес“ бил откраднат от частен двор. Малко след това колата била намерена катастрофирала в района на село Фотиново. При организираните издирвателни действия е бил установен 18-годишен, съпричастен към случая. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Кирково. Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на произшествието. Разследващ полицай продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини