От х:

Днес в x:

Поредна вандалска проява: строшени пейки и мръсотия на детска площадка в Райково

Изображение 1 от 4

    Сигнал за поредна вандалска проява в Смолян подаде възмутен родител, чрез социалните мрежи. Постът му е придружен със снимки, които си позволяваме да публикуваме. Ето и изразеното възмущение:
    "Отиваме днес на детската площадка, за да поиграят децата.. И какво намираме - отвратителна свинщина... Не знам колко невъзпитано, гнусно, мърляво същество трябва да си, за да ти е приятно да правиш и да оставяш такава мизерия след себе си! Гнус ме беше да стоя. Една воня се носи от тези семки по земята...  Как да игарят деца там?! И към много "готините" създания на които им е кеф да си седят в кочината: Как стоите там?! В къщите ви същата мизерия ли е?! Така ли са ви възпитали родителите?! Щастливи ли са те от това ваше държание?! И ние сме се събирали по 100 човека, НО не на детски площадки И където и да сме били такава мизерия никога не сме оставяли!
    Някаква идея какво да отговоря на детето ми на въпроса: "защо и кой е счупил пейката?", "защо този боклук е тук, а не в коша?, "защо има толкова боклуци на земята?", "защо мирише така гадно?" Ако искате да живеете в хубав град и в хубава държава, когато някой направи нещо, което е красиво или ни е от полза, просто го пазете! Тази вечер като отидете там, къде ще седнете, след като сте счупили пейката? На земята в боклуците?!
    Не сте готини и не сте интересни по този начин! На мен всичко това ми е адски противно!"
    Постът е от профила Miro Emmy, а от снимките разбираме, че става въпрос за детската площадка в Каевското дере в Райково. Ясно се вижда оставената мръсотия и счупените пейки. Преди броени дни счупени пейки имаше и в стария център на града. Присъединяваме се към въпроса на възмутения родител: Като сте счупили пейката, къде ще седнете след това?

    СмолянБгвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини