От х:

Днес в x:

Медицинският университет в Пловдив с ден на кандидати-студентите на 16 февруари

Ден на кандидат-студента ще се проведе на територията на Медицински университет-Пловдив. Тази година вратите на университета се отварят за бъдещите медици в събота, 16 февруари от 11,30 часа. На този ден желаещите да следват във висшето учебно заведение имат възможност да се срещнат с председателите на изпитните комисии и председателя на техническата комисия и да получат информация как ще протече целия процес по кандидатстване и записване в МУ - Пловдив.

Председателите на изпитните комисии дават разяснения за естеството на изпита – как ще протича, как са комбинирани въпросите, как са изградени схематично тестовете и т.н. Кандидатите могат да задават въпроси, на които веднага ще им бъде отговорено. Особено внимание се обръща на възможните проблеми, които биха могли да възникнат съзнателно или несъзнателно при неспазване на някои изисквания, посочени в Правилника.

Кандидатите се запознават и с Аудиторния комплекс на Медицинския университет.

Медицински университет-Пловдив е един от утвърдените елитни университети в България и включва 6 основни звена: Медицински факултет, Факултет по дентална медицина, Фармацевтичен факултет, Факултет по обществено здраве, Департамент по езиково и специализирано обучение и Медицински колеж.

Денят на кандидат студента започва на 16.02.2018 г. от 11:30 ч. в Първа аудитория на Аудиторния комплекс на МУ – Пловдив, бул. Васил Априлов 15А.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини