От х:

Днес в x:

14 °C

Тайните на дълголетието на 106-годишната Луиз Жан Синьоре (видео)

Нюйоркчанката Луиз Жан Синьоре (Louise Jean Signore), която отпразнува 106-тия си рожден ден, споделя тайната на дълголетието си пред  New York Post. Тя се крие в нейната физическа активност, здравословното хранене и липсата на семейство.

Луиз е родена през в 1912 год. в семейство от италиански произход. Работела във пътническия транспорт на Ню Йорк докато се пенсионирала през 1977 год.  Оттогава редовно посещава центъра за възрастни хора.

Синьоре смята, че е съхранила свията жизненост и добро здраве до тази достолепна възраст благодарение на физическите занимания през годините. Плува от 9-годишна, ходи пеша, ходила е на танци и играела бочче - италианска игра, подобна на френската петанка. До ден днешен прави упражнения. Във видеото на местната ABC7 показва завидна подвижност и настроение.

Тя с любов си спомня семейните вечери. Всяка вечер имали на трапезата плодове и зеленчуци. И винаги вино. Сладкиши и газирано - само в неделя.

Луиз живее сама. Годеникът ѝ загинал по време на Втората световна война. Впоследствие тя така и не се омъжила и няма деца. Казва, че това е още една тайна на дълголетието ѝ.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

 • 1
  Ан
  Анонимен
  1 0
  16:22, 2 авг 2018
  Здравейте препоръчвам ви мексиканският сериал Не ме оставяй
  Сериала има 2 сезона
  Изльчен по бТВ лейди
  Сезон 1 всяка вечер без Съботите и неделите от 18 до 18 55
  И всяка сутрин без Съботите и неделите от 8 до 8 55 по бТВ лейди
  Сезон 1 за голямата любов на младите Паулина и Адриан
  Финал сезон 1 Свадбата на Паулина и Адриан
  Двамата са убити жестоко от побьрканата сестра на Адриан Хулиета
  Сезон 2 за голямата любов на младите Валентина и Маурисио
  Тяхната любов завършва щастливо с тяхната Свадба и трите им деца Инес Алфонсо и Камило
  Валентина е дьщерята на Паулина и Адриан
  Валентина е същата като майка си Паулина
  Валентина е истинско копие на майка си Паулина
  Големите злодей са Хулиета сестрата на Адриан и Нурия сестрата на Паулина
  И другите герой
  Това е името на сериала Не ме оставяй
  a no me dejas

Хороскоп за 21.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще подготвяте почвата за бъдещите си делови начинания. Способността ви обмислено и разумно да пристъпвате към всяко начинание ще ви бъде от полза. Акцентирайте върху възможностите си за развитие. Някои от вас ще попаднат в нова(стара) обстановка, която ще ги посрещне приветливо и радушно.
21 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Ще погледнете от друг ъгъл на съществуващ проблем и ще ви се отдаде бързо да намерите решението му. Възползвайте се от общуването с хора, чиито възможности са безспорни в професионалната или друга интересуваща ви сфера. Бъдете внимателни и отзивчиви, за да срещнете съпричастност в делата си.
21 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
На всеки, който ви пречи в работата му покажете, че предпочитате сами да я свършите, отколкото да слушате празни приказки. Това е начин да постигнете целите си днес. На път сте да спечелите битката, не се отказвайте. Ще получите покана за нечие тържество и то ще ви улесни в общуването.
21 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Владейте емоциите си и не се поддавайте на чужди внушения. Вие най-добре знаете какво трябва да направите, за да доближите успеха до себе си. Заради финансови нужди някои от вас ще потърсят допълнителна работа, подпомагайки бюджета на семейството си. Толерантността и търпението ви в общуването ще убеди опонентите в правотата ви.
21 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Постепенно финансовите ви проблеми ще се разрешат по неочакван дори от вас начин. Това ще ви даде възможност да помислите за разширяване на дейността си. Не изпреварвайте събитията и помнете, че за всяко нещо си има време.
21 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
За мнозина от вас денят ще е приятен и няма да липсват изненади. Ще получите добра оценка за работата си, което ще се отрази положително на професионалното ви развитие. Вярвайте в себе си и дайте изява на скритите си таланти. Някой проявява не скрит интерес към вас и търси взаимност, споделете я.
21 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
С яркото си присъствие на професионалната сцена ще привлечете вниманието на повече хора, от което делата ви няма да пострадат. Напротив, ще получите повече възможности за изяви. Въпреки умората и отегчението ще имате финансови компенсации, които ще върнат усмивката и благоразположението ви.
21 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще останете поласкани от нечие внимание. Търпението и старанието ви да се справите с всяка ситуация, в която попадате ще ви помогне да не оставяте нерешен проблем. Възможно е да възникнат недоразумения, но скоро ще се изяснят причините и ще отпаднат притесненията ви.
21 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Настроението ви днес е чудесно и доста успешно забавлявате хората около себе си. Важен ангажимент може да промени плановете ви за деня, но не допускайте това да развали настроението ви. В състояние сте да се справите с всичко, което сте намислили стига да не разпилявате енергията си за маловажни неща. Приятел ще успее да ви заинтригува.
21 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Предстои ни спокоен ден, по време на който ще можете нормално да вършите работата си, без да ви притеснява каквото и да било. Способни сте да поемате голяма отговорност, което ще бъде прието с въздишка от колегите ви. Усилията ви ще бъдат оценени по достойнство, а това допълнително ви стимулира да покажете най-доброто от себе си.
21 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще получите добра оценка и награда за упоритостта, с която работите по отстраняването на професионален проблем. Умората ще съпътства придобивките, но няма да съжалявате. В романтично настроение ще потърсите компанията на човек, с когото ви е приятно и ще се насладите на компанията си.
21 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Днес ще сте творчески настроени, независимо от това с което се занимавате. Имате доста печеливши идеи, които е необходимо да осмислите обстойно. Контактите ви са ползотворни и ви обещават очаквани възможности. Замете се за работа, предстои ви да свършите много неща. Нямате никакво време за отлагане.
21 ное 2019
Последни новини