От х:

Днес в x:

Огнян Донев: Българският бизнес иска стабилно правителство

За българската икономика е от значение да имаме стабилно правителство, ясни правила, да има нормална конкуренция между стопанските участници и по този начин да имаме функционираща пазарна икономика. Това заяви в ефира на БиТиВи бизнесменът и носител на приза "Мистър икономика" за 2016 г. Огнян Донев.

По думите му българската икономика се дели на две части - тази, която произвежда, създава работни места и другата част - която изисква оранжерийни и парникови условия, за да може да съществува.

По повод делото за укриване на данъци, Донев предупреди, че всеки трябва да живее с мисълта, че може да бъде обвинен за нещо, особено ако пречи на някого. Бизнесменът обаче не коментира на кого пречи самият той.

"Всеки нормален човек, влизайки в съдебната зала, се притеснява", заяви Донев. От гледна точка на изхода на делото обаче той изтъкна, че е "интересна настоятелността", с която някои хора искали да го осъдят, още преди съда. Бизнесменът визира "някои медии", които по 4-5 пъти седмично споменавали името му , за да се поддържа становището, че е лош човек.

Съдът е мястото, където се доказва кое е правилно и кое не, заключи Огнян Донев.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини