От х:

Днес в x:

Сенки в тъмнината, вампири и Джони Деп

Започват снимките на новия филм на Тим Бъртън "Dark Shadows". Филмографията на 50-годишният режисьор е богата: "Батман"(1989), "Едуард Ножиците"(1990), "Батман се завръща"(1992), "Марсиански атаки"(1996), "Слийпи Холоу"(1999), "Планетата на маймуните"(2001), "Чарли и шоколадовата фабрика"(2005), "Булката-мъртвец"(2005), "Суини Тод"(2007) и др.

Проектът "Dark Shadows" отдавна е анонсиран от режисьора. В екипа си Бъртън ще включи сътрудниците си от "Чарли и шоколадовата фабрика", "Big fish" и "Corpse Bride" и любимеца си Джони Деп.
Филмът ще бъде римейк на популярен през 60-те години готически телесериал за клана вампири Колинс. Джони Деп споделя, че винаги е мечтал да се превъплъти в ролята на Барнабас Колинс.

Започнаха кастингите и за други дългоочаквани филми. "Принцът на Персия"(Prince of Persia: Sands of Time) по едноименната компютърна игра. Режисьор ще бъде Майк Нюъл. Приключенски филм от компанията Дисни, чиято премиера е обявена за 16 юни 2009 година.

"2012"с режисьор Роланд Емерих и актьори Дани Глоувър, Танди Нютън, Оливър Плат и Джон Кюсак. Постапокалиптичен филм от "Колумбия" предвиден да се появи на 10 юли 2009 година.

"Протоколът Сигма" по романа на Робърт Лъдлъм - писателя, съзадал героя на Джейсън Борн. За адаптиране на сценария са поканени авторите на "Железният човек". Преуспелият млад банкер Бен Хартман попада по следите на секретна организация, която ръководи световната икономика и става нейна мишена.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини