От х:

Днес в x:

Синът кмета на Минерални бани оцеля по чудо в горящ джип

    Буквално на косъм от огнен ад се спаси синът на кмета на хасковските Минерални бани Мюмюн Искендер - Али. 22-годишният мъж е един от участниците във верижна катастрофа на пътя Минарални бани-Кърджали, станала днес малко след 12 часа. Сблъскали са се три коли, а джипът Мерцедес на Али Искендер се е запалил и изгорял като факла. Кола на СОТ Сузуки с хасковска регистрация и Шевролет с немски номера, са другите участници в зверското ПТП. Трите коли са се движели една зад друга. Шевролетът е бил шофиран от братовчеда на кмета на Баните - Райхан. Първи е бил автомобил на СОТ, а последен - джипът на Искендер.

    "Нищо не си спомням, всичко стана толкова бързо, не разбрах точно какво се случи", разказа пред Haskovo.NET Райхан. Спомня си единствено, че колата на СОТ-а пред него е дала мигач за завой надясно. Райхан е леко пострадал. Той е с леки рани по ръцете.

    След снимка на скенера се оказа, че и кметският син също се е отървал само с драскотина на крака.

    По неговите думи той е спукал гума, ударил се е в тротоара вляво и е изгубил контрол над автомобила, след което е помел двете коли отпред. Али Искендер е бил сам в колата и като по чудо се е измъкнал секунди преди джипът да избухне в пламъци.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини