От х:

Днес в x:

Глоба за майка, водила пияна детето си в заведение

Асеновградчанка отнесе 1000 лева глоба от съда за това, че пияна завела 8-годишното си дете в заведение.

На 6 юли около 1 часа след полунощ Лили, ще я наречем така, била в заведението "Скорпион". С нея били мъж и дете. Не след дълго тя се е скарала с мъжа, заради заложени златни гривни. Започнали да си викат един на друг, при което той станал и напуснал. Лили вече имала завалян говор, но това не я спряло да поръча едно след друго няколко питиета, които обърнала набързо. Преди това обаче в дома си тя била взела няколко ривотрила, предписани й от лекар. След поредната чаша започнала да плаче, да хвърля чаши и чинии. Агресията и неадекватното й поведение разплакали детето.

Свидетели на грозната сцена възмутени и й направили забалежка. Тогава Лили избухнала и започнала да сипе псувни и заплахи, като заявила, че ще прави каквото си иска. Заобяснявала на детето, че ще го води на дискотека. То отговорило, че не иска, което още повече вбесило нестандартната мама и тя пак понечила да троши чаши и чинии, докато псува цветисто. В пристъпа си на ярост дори обърнала маса.

Свидетел на случващото се позвънил на 112. Дошлият намясто патрул поставил белезници на Лили, което обаче не я укротило, напротив - започнала да рита униформените, да ги псува и обижда.

Отведена в Районното управление, жената била задържана за 24 часа. Детето е останало при нейната майка до освобождаването й.

К.Нешева

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини