От х:

Днес в x:

Съпругът на Ирена Милянкова арестуван за сводничество

26-годишната моделка-актриса Ирена Милянкова освен с всичко друго, е известна и с това, че е майка на 4 деца. Всичките са от 15-години по-възрастния Росен Чолов.

Мега скандал избухна в модните среди, съобщава интернет таблоидът HotArena.net.

Както вече стана ясно, вчера антимафиоти са нахлули в известна модна агенция, за която имало данни, че под нейната шапка вървяло набиране и склоняване на жени към проституция и трафик с цел сексуална експлоатация.

Интернет таблоидът твърди, че става дума за агенция FH1, чието рекламно лице бе Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка.

Баретите са намерили доказателства, че агенцията предлага манекенките като проститутки срещу солидно заплащане.

Шефът на FH1 Росен Чолов-Чолата бил хванат неподготвен от антимафиотите. Чолов е съпруг на манекенката Ирена Милянкова, станала известна с участието си в "Под прикритие", където играе метресата на Джаро.

Баретите нахлули в палата им в столичния квартал Горна Баня, където Милянкова бързо изолирала четирите им деца, за да не стават свидетели на панаира.

Били конфискувани множество телефони, СИМ карти и документи, доказващи незаконната дейност на FH1.

Според информацията "платените манекенки" практикували най-древната професия срещу 500-1000 лева на сеанс, 70% от които отивали при Чолата.

HotArena.net припомня, че като лице на агенцията Златка Димитрова участваше във всички конкурси на FH1. Преди нея рекламно лице бе Славена Вътова.

Източник: hotarena.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини