От х:

Днес в x:

Сграда бомбардира с тухли коли на паркинг

Тухлата ударила стъклото точно до предната врата

Тухла, отчупила се от стрехата на 3-етажен блок, бомбардира колата на Диляна Маринова и невръстната и щерка, оставена на на паркинг до бутиците над реката. Жената била на следобеден пазар и тъкмо се завръщала към автомобила с детето си.

Най-голямото от парчетата на тухлата пукнало предното панорамно стъкло на Астрата. Ударът бил на сантиметри от предната дясна врата, където Диляна и щерка и, се канели да оставят направените покупки. Като по чудо, каменната бомбардировка от поне 8 метрова височина не засегнала и някой от пешеходците по тротоара, минаващи точно под улука на блока. Остана само уплахата, което за Диляна не бе никак малко. Тухлата можела да нарани щерка и, или поне да и изкара акъла, което било също толкова неприемливо. Иначе колата имала пълно Каско, мимоходом спомена дамата

Бегъл поглед към стрехата на въпросният блок №59 показва че оттам честичко е падала мазилка. Това като че ли бе първата изпаднала тухла, но старата сграда не даваше гаранция че случаят няма да се повтори. Не всички коли имат Каско, а такова за човешкото здраве още не е измислено.

Г.Христов

Парчетата изглеждаха малки, но паднали от поне 8 метра
Диляна и Щерка и се разминали за минути с тухлената бомбардировка
Мястото от където е паднала тухлата. Личат стари отчупвания на мазилка
Паркингът в района винаги е гъсто населен с коли
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини