От х:

Днес в x:

Сериалът за чистачката на мафията подновен за четвърти сезон

Филмите за мафията винаги се радват на голям зрителски интерес - от класики като "Кръстникът" до превърнали се вече в култови сериали като "Семейство Сопрано", "Наркомрежа" или Ozark.

The Cleaning Lady на Netflix e към последните допълнения в жанра, като гледната точка в сериала е необичайна - жена, която почиства след дейностите на мафията. Първият му сезон през 2022 г.

Историята на Тони Де Ла Роса (Елоди Юнг) - филипински хирург, която работи като чистачка в Лас Вегас, за да осигури лечението на шестгодишния си син, се оказва наистина завладяваща. След като става свидетел на убийство от страна на мафията, тя е принудена да работи за нея както като чистачка, така и като лекар за картела на Арман Моралес (Адан Канто).

Въпреки успеха на трите си сезона до момента, подновяването за четвърти сезон на The Cleaning Lady доскоро беше по въпрос. Един от главните проблеми пред продължаването му беше трагичната загуба на Адан Канто, който загуби битката си рака.

В крайна сметка ще има нов сезон и той ще се състои от 12 епизода. А двигателите зад продукцията - Миранда Куок и Джанин Реншоу, които бяха изпълнителните продуценти на трети сезон, се оттеглят. Предстои да видим кой ще заеме мястото им, пишат Deadline.

Трите сезона на The Cleaning Lady са достъпни за стриймване в Netflix.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини