От х:

Днес в x:

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел са в главните роли в предисторията на „Игра на тронове“

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел ще участват в оригиналния HBO сериал A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight. Клафи влиза в ролята на Дънкан, а Ансел ще играе Ег.

Действието се развива един век преди събитията от „Игра на тронове“ и проследява двама герои, които скитат из Вестерос - младият, наивен, но и смел рицар, сир Дънкан Високия (Клафи), и неговият дребен оръженосец Ег (Ансел). По това време на Железния трон седи родът Таргариен и споменът за последния дракон все още не е изчезнал от паметта на живите. А героите от новия сериал дори не подозират, че ги очакват велики съдби, мощни врагове и смели подвизи.

Питър Клафи е актьор и бивш ръгбист. Той участва в „Bad Sisters“ (2022) и „Wreck“ (2022). Част от предстоящите проекти на Клафи са „Small Things Like These“ и сезон 3 на „Vikings: Valhalla“.

Ансел започва своята актьорска кариера на четири години в „Emmerdale“ (2019). Той участва в трилър сериала „The Midwich Cuckoos“ (2022) и в комедийния филм „Christmas on Mistletoe Farm“ (2022). Съвсем наскоро Ансел влезе в ролята на младия Кориолан Сноу в „Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ (2023). Предстоящите му проекти включват “Here,” “The Moor”, „Hullraisers“ и “Robin and The Hood”.

Сценаристи са Джордж Р. Р. Мартин и Айра Паркър, които също така са и изпълнителни продуценти заедно с Райън Кондал и Винс Джерардис.

Всички 8 сезона на „Игра на тронове“, както и първи сезон на „Домът на дракона“ са налични за стрийминг в HBO Max.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини