От х:

Днес в x:

15 °C

Протест в Харманли срещу правителството на Борисов

  Членове и симпатизанти на ПП "Възраждане" излязоха на протест на площад "Възраждане" в Харманли днес.

  Протестиращите призоваха гражданите на Харманли и околните общини да подкрепят борбата им за по-добър живот в България, без значение на етност, религия, социален статус и партийни пристрастия.

  Начело на недоволството застана председателят на местната структура на ПП „Възраждане“ и общински съветник Николай Георгиев. Протестиращите носеха плакат с надпис „Оставка на Борисов-3 за "Цялостно творчество”".

  Днешното недоволство е част от национален протест срещу властта и е пореден в Харманли.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (17)

  • 1
   Ру
   Рубльов
   32 -43
   16:34, 30 май 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Аз
    Азе
    3 -1
    10:43, 1 юни 2020
    Май админа на сайта е назначил нов трол!
    Дерзай, шекелите идват!
  • 2
   Е
   Е
   39 -10
   16:51, 30 май 2020
   Поне 50 100 човека не можем да се съберем и за малък протест.Със 4 човека няма смисал да протестирате вообще!
   • Да
    Даскал Ботьо
    27 -10
    17:50, 30 май 2020
    Има смисъл въобще да почетеш малко книжки.
  • 3
   Ww
   www
   32 -23
   16:51, 30 май 2020
   А стига бе.... 5 човека се снимат пред плакат и това е новина, заслужаваща статия!!!!! Смешни сте!
  • 4
   Cc
   CCCP
   41 -21
   17:56, 30 май 2020
   Докато тези четиримата веят байраци и се снимат, великият им лидер другарят Копейкин си купува нови къщи, апартаменти, и коли с народни пари. И точно тези били алтернатива на сегашните!
   • По
    Порчо
    5 -4
    19:16, 31 май 2020
    Ами не е като някои министри, дето не могат да си купят къща, а живеят в такава на кръстника си. Без дори да плащат наем.
    Виж Вождът е друга бира. Той си има къща в Барселона.
  • 5
   Ст
   Стара чанта
   22 -12
   21:41, 30 май 2020
   Танкове, водка и имперско- болшевишката мечта... - руската душевност ! И наш`те лизачи !
   • Ха
    Хасковлията
    4 -3
    10:38, 1 юни 2020
    Май четем различни статии.
    Къде видя танкове,водка и руска реалност?
    Дори и за трол, се иска малко мозък.Но ти не си трол,нямаш нужните качества.
    Бягай за шекели, че хунтата ще фалира скоро.
  • 6
   Ан
   Англия
   30 -17
   22:33, 30 май 2020
   Нещастници си оставате...Значи Чърчил и Рузвелт да не правели съюз със Сталин, защото той бил кръволок и диктатор...Не стига,че никой не излиза на улицата за да протестира и иска някаква промяна,но и малкото смелчаци сте готови да ги оплюете... Абе вие въобще знаете ли какво искате...каква ви е целта...чували ли сте нещо за "общи интереси"... ГЕРБ създадоха по-голяма диктатура от БКП преди години,няма перспектива за инакомислещите, всяка година 50 хиляди българи напускат страната и вие си оставате пълни идиоти...
   • Ан
    Англия, нещастнико
    9 -9
    16:40, 31 май 2020
    Виж ся, неграмотнико... Вземи малко да почетеш................. .
    Ама не ,, Гаварит Масква'' а истинска история...
    Чърчил и Рузвелт бяха в съюз със Сталин, но съюзът, който разпали Втората Световна Война беше съюзът между Сталин и Хитлер(Молотов-Рибентроп)...
    А хората не напускат България... Имат възможност да си изкарват прехраната на Запад и имат щастието да пътуват свободно....
    Ама такива, като теб все една и съща мантра си бръщолевите....
    Щом се увличаете по партии, като ,, Възраждане" и лидери, като Копейкин, ясно е колко ви е умствения багаж... Обичате си руското робство, мизерията, оградите, репресиите, недоимъка и нищетата - все социалистически ,, придобивки''....
    Ама нали сте прости, като манастирски гугудки, как да ви го обясни човек....
  • 7
   Хр
   Христо Тотев
   16 -13
   23:54, 30 май 2020
   В Харманли има ли психо диспансер ? А това не са ли платени мигранти за пред снимка?
  • 8
   Ди
   Дичо
   16 -5
   07:54, 31 май 2020
   Промяна трябва да има,но точно от тая партия не я очаквам!Говори се ,че местния лидер е с повече успехи като булдозерист.
   • Сп
    спомени
    10 -1
    08:37, 31 май 2020
    Преди няколко години пред лагера, нас ни остави пред бариерата да протестираме а той влезе вътре и се разбираше с този срещу когото сега протестира. по спокойно.
  • 9
   Ва
   Валери Станков
   4 -2
   10:13, 31 май 2020
   Воня
   ще питам – и ви моля, без анализи,
   с наивността на малките деца –
   как да посрещам изгреви и залези
   в държавата на скъдните слънца,
   и да се впиша в стихче сред тулупите,
   когато управлява ме тулуп,
   елате – глътка въздух да си купите –
   воня от политическия труп,

   как да повярвам в бедната илюзия,
   че утре ще ме грейне светъл ден,
   когато рой надежди се изхлузиха
   и отлетяха – тъй далеч от мен,
   със тутманици, тиквеници, баници,
   смени ми най-прекрасните мечти,
   Историйо, във жълтите си страници
   България – на кръст! – зачеркна ти.
  • 10
   11
   11111
   7 -6
   13:37, 31 май 2020
   Населението на България в момента е 6,951,482 в сравнение с населението от 8,986,636 през 1988 г., според най-новите изследвания на Централното разузнавателно управление на САЩ, България е на трето място в целия свят по процент на смъртност, а според проучване на Световната банка тя е на 38 място в Европа (от общо 45 държави) по средна продължителност на живота.

   Според съвсем скорошно проучване на EURACTIVE България е на второ място в Европейския съюз по смъртност на бебета, ненавършили 1 година. Средно около 27 000 младежи емигрират всяка година, а между 2008 и 2018 г. страната ни са напуснали общо 300 000 души на възраст под 30 години. Според някои прогнози на ООН, населението на България през 2100 г. ще е малко над 2 милиона души.

   Според данни на Световната здравна организация, София е с най-лошия въздух сред всички европейски столици. Отново според СЗО в България всяка година над 8500 души умират преждевременно от заболявания, причинени от замърсяването на въздуха, като броят им е по-голям от броя на жертвите от автомобилни катастрофи.

   Според доклад на Световния фонд за „Дивата природа“(WWF) през 2019 г. годишният обем на незаконната сеч с България е достигнал 2.4 – 2.7 млн. плътни кубически метра (близо една трета от общия национален добив), което формира сенчест бизнес за близо 150 милиона лева годишно. Според разследване на екип на Нова телевизия до ноември 2017 г. на територията на България са построени около 140 незаконни водноелектрически централи, които заедно с останалите ВЕЦ-ове из цялата страна масово унищожават рибата в съответните водоеми и водят до буквалното пресушаване на цели реки, както и създават водни задръствания и прииждания, които директно застрашават обширни площи с населени места.
  • 11
   Ро
   робин худ
   6 -4
   19:12, 31 май 2020
   абе серсеми,кои сте вие дето натискате червения палец,бе?Не четете ли,това,което така подробно ви се поднася от човека/11111111/? Ето,така се прави.Браво.Статистиката не лъже,като управляващите изроди.На бялото казвате черно.Заради такива тъпаци сме на това дередже.

  Хороскоп за 10.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Обмислете детайлно всяка причина която поражда конфликти между вас и околните. Направете промяна, колкото и малка да е тя. Звездите ви закрилят: късмета е с вас затова не пропускайте шансовете си. Не хабете жизнеността и енергията си, като се поддадете на нерви и сприхави изблици. Най-малкото, защото ще се отрази на самочувствието и здравето ви. Ще копнеете за развитие и промяна - ами направете я.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Доколкото ви се отдава да влияете на събитията го правете, мислейки и за другите. Изразходвайте разумно енергията си, за да сте в добра кондиция през целия ден. Известие от чуждестранни партньори ще ви подтикне към активност в посока общ бизнес или други важни дела. Проявете разбиране към изявите на партньора си, не изтъквайте непременно слабите му места.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Вашите способности привличат вниманието на хора, от които зависи понататъшното ви професионално издигане. Тепърва ви очакват големи успехи, затова се пригответе да ги посрещнете подобаващо. Необвързаните Близнаци имат шанса да срещнат подходящ човек.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Сполука очаква онези от вас, които се занимават със собствен бизнес. С присъщия си усет улавяте развитието на събитията и това много ви помага при конкретните ви действия. Отделете време и за вашия любим човек. Правете нещата така, щото да са доволни всички около вас, а не само един. Периода носи повече емоционален заряд.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работата ви днес ще се увеличи, но ще се справите, само не се преуморявайте. Изразходвате много енергия и често за незначителни неща. Пестете силите си, може да се отрази на здравето ви. Делова среща ще ви накара да потърсите и друг път за професионална реализация. Ще се поздравите с успех.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Откривате нов стимул за себе си и незабавно се заемате за работа. Днес сте особено енергични и имате шанса да свършите доста неща, които отдавна ви тежат. Някои от вас ще срещнат привлекателна личност и може да се впуснат в нова връзка. Може би възлагате прекалено големи надежди на предстоящо събитие. Не бъдете прекалено самокритични.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Предвиждате повече задачи за днес, но не разполагате с всичкото време за тях. С прагматичен подход ще свършите повече работа, а притесненията няма да са ви от полза. Други ще се възползват от съветите ви и ще напреднат в нещо, което можеше да бъде и ваше. Внесете повече красота в живота си, като направите нещо специално за себе си или близките ви.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Реализацията на конкретна задача ще ви струва днес повече сили, но ще се справите. Решени сте да обновите офиса, дома или вилата и ще вложите дос?%
  10 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не е изключено днес да получите примамливо предложение, което силно ще ви заинтригува. Помислете внимателно и не действайте докато не сте напълно сигурни в решението си. Имате предостатъчно време. Много важно е да направите необходимите предварителни проучвания. Вашият любим човек ви подготвя приятна изненада.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Гъвкавото ви поведение ще ви помогне да наложите идеите си. Ще следвате целите си с цената на всичко, решени сте да постигнете максималното. Помислете какво кому дължите и го направете, за да отворите пътя си към успеха. Необвързаните ще изживеят нови вълнения, които ще ускорят решението им за трайна връзка.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Вярвайте повече в себе си. Не унивайте, ако временни неудачи пречат на работата ви. Снабдете се с търпение и скоро ще имате онова, което желаете. Това се отнася до всички сфери на живота ви - професионална, лична, емоционална, духовна. Трудът ви ще бъде възнаграден.
  10 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Мечтите ви са на път да се случат. Финансови приходи и любовни вълнения ще ви накарат да полетите.Проблеми, касаещи бъдещите ви планове, са на път да се решат. Уверени в себе си ще направите деня си по-хубав. С енергията си ще обгърнете и други, трасирайки пътя на доброто.
  10 юли 2020
  Последни новини