От х:

Днес в x:

12 °C

Възпитаниците на Дом „Марина“ получиха играчки от пакистанския посланик

    Днес е Денят на доброто. Този празник се отбелязва, независимо от националност, етническа принадлежност или религиозни убеждения.

    В Деня на доброто един акт на добро и на внимание развълнува и преподавателите, и възпитаниците в Дневния център за деца и възрастни с увреждания „Марина“ в Хасково. 

    Играчки, пъзели и пособия за заниманият по рисуване донесе в центъра временно управляващият посолството на Пакистан в България Маруан Алекс Аййош. Посещението му в Хасково е неформално, то е част от обиколката му в цялата страна.

    С екипа си Негово Превъзходителство ще има среща следобед и с председателя на Хасковската търговско-промишлена палата Янчо Янчев. Целта е запознаване с икономическия статут и природни богатства в района на Хасково, както и с възможностите за бизнес отношения.

    Като част от визитата си посланикът разгледа и някои от хасковските забележителности, дипломатическият екип посети най-високия монумент в Света на Богородица, който се намира в Хасково.


     

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Di
      Didi
      12 -6
      15:30, 17 фев 2020
      Добре, че има такива събития, че г-жа директорката да се мерне пред децата и те да я видят.Важното снимките да са хубави ;) Живи и здрави да са всички дечица в Дневен център Марина.
    • 2
      По
      Потрес
      10 -7
      16:07, 17 фев 2020
      Началната учителка Славеева е пълен потрес! Община, фондации, дом "Надежда"....Протеже!
    • 3
      До
      Добротата
      4 -5
      17:25, 17 фев 2020
      Ей, не се спряхте да говорите неподготвени!
      То тази ваша злоба, е показвате в изказа си !
      • Di
        Didi
        6 -4
        19:38, 17 фев 2020
        Откъде сте толкова сигурни, че сме неподготвени? Някои могат да бъдат доста добре подготвени и да дадат много обективно мнение. Седенето само в кабинетчето не прави директора Директор, а това показно лицемерие само по поводи е никому ненужно и е меко казано комично!
    • 4
      Но
      Нора
      3 -2
      12:36, 18 фев 2020
      Не коментирайте хора,които познавате само визуално!Таня Ганева е страхотен човек!А Вие ,които я коментирате с презрение,явно сте много класи под нея!Хубав ден! Предлагам да съсредоточите енергията,породена от злобата в душата Ви,за по-добри неща!
    • 5
      Вя
      Вяра
      4 -2
      20:18, 18 фев 2020
      Откъде я вадите тази злоба, хора? По- леко ли ви става, като омаловажавате успехите на другите? А Таня Ганева е Човек с голямо сърце!!! Обича децата и те я обичат! Радвам се, че я познавам! Тя е добрият пример, който трябва да следваме!
    • 6
      Пр
      Про
      4 -1
      12:43, 19 фев 2020
      Бих казала човек с главно Ч.Невероятна във всичко което прави!
      Само да попитам неподготвените:Вие ли трябва да сте на този пост с тази злоба?!М не не мисля.И вероятно не познавате доста от хората които коментирате..така че,дайте си почивка :)
    Последни новини