От х:

Днес в x:

22 °C

Зародишът на Вселената, за начинаещи

  • 11-02-2019 14:21
  • 880
  • 0
  • 0
Как Вселената е започнала - и как се разширява? Физикът от ЦЕРН Том Уайнти показва как космолозите и физиците изследват тези въпроси чрез възпроизвеждане на топлината, енергията и активността през първите няколко секунди от нашата Вселена, малко след Големия взрив.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Haskovo.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини