От х:

Днес в x:

Вихра даде развод на Иван

Продуцентът Иван Христов ще получи развод от Вихра, стана ясно в първата й официална изповед след раздялата в „Споделено с..." по TV7, шоуто, което поема като водещ след Камелия. Брюнетката призна, че е получила документи за разтрогване на брака, но те се оказали невалидни заради списването й с моминско име.

За да получи свободата си, той ще трябва да изпълни няколко нейни условия, от които най-ключово е дъщеря им Ава да не живее при новото му семейство. Причината - Вихра смята наследничката си в сърцето на Иван Ирина Сарачинова за „манипулативен тип".

Пред певицата Тони Димитрова една от най-одумваните жени през последните месеци в България не скри, че през всичките 9 години от връзката им не е спирала да го обича. Нищо в отношенията им не подсказвало, че месеци след морската сватба двойката ще се отчужди максимално. "Дълго време ме убеждаваше, че няма друга жена.

Дори искаше второ дете. Вярвах му, но в един ден просто си тръгна, без да даде никакви обяснения. И до днес не знам истинската причина за неговата промяна. Той се промени, сякаш в неговото тяло влезе друга душа." Вихра бе категорична, че емоцията е отшумяла и гледа напред, но няма да повтори разходката си до олтара,пише hotnews.bg.

Източник: Пикантно бг

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини