От х:

Днес в x:

Кметът иска нови свидетели за БИЛЛА

Розалина Апостолова поиска нови свидетели по "касуса БИЛЛА"

Искане за разпит на нови свидетели отложи за пореден път делото по казуса БИЛЛА. Искането бе на защитата на кмета Георги Иванов. Днес адвокат Розалина Апостолова поиска, а съдия Русев уважи,като доказателства по делото да бъдат приети протоколи от заседанията на постоянната комисия по бюджета към общински съвет, за приеманете на бюджета за 2006 г и обсъждане на бюджета за 2007 г. Пак по искане на Апостолова на следващото заседание ще бъдат разпитани и членовете на постоянната комисия по бюджет по онова време Наско Нанев, Наталия Любенова и Красен Ангелов.

И прокуратурата поиска нови свидели. По искане на Петър Мидов като свидетел ще бъде призован главният експерт по бюджета в общината Станка Белева. Следващото заседание по делото ще бъде на 16 ноември.

По делото БИЛЛА подсъдим е кметът Иванов, който е обвинен в умишлена безстопанственост ощетила общината със 113 хиляди лева. Парите са от натрупани лихви по невърната сума на австрийската верига, след провалянето на строителство на неин хипермаркет в Хасково. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини