От х:

Днес в x:

Дават под наем стадиона в Болярово

Изображение 1 от 5

    Стадионът в хасковския квартал Болярово да се даде под наем, предлага в докладна записка кметът Добри Беливанов. Площта на спортното игрище, което се намира на изхода на града в посока Минерални бани, е близо 7800 кв. м.

    В момента теренът край улица „Индже войвода“ е запуснат. По него личат коловози от гуми на коли. След дъждовете и разтопилия се сняг се образуваха и локви. Преди време, когато футболистите на Хасково участваха в първенството на „А“ група, местните управници имаха намерения стадионът да се използва като помощно игрище на официалния стадион „Хасково“. Плановете обаче пропаднаха след като футболистите изпаднаха от елита.

    В докладната градоначалникът предлага игрището да бъде включено в списъка на спортните обекти и съоръжение за отдаване под наем за срок от 10 г. Ако общинските съветници дадат зелена светлина на предложението на сесията на 30 март бъдещият наемател ще трябва да плаща по 312 лева без ДДС.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Пр
      Приятел
      16 0
      13:33, 25 мар 2018
      Добра идея! Поздравления
    • 2
      Ed
      Edin
      14 0
      14:30, 25 мар 2018
      Трябва да има възможност да се използва за масов спорт, независимо дали ще се даде под наем или ще остане на общината. Хората в този квартал и без това имат малко удобства, с които в другите квартали се имат за даденост.
    • 3
      Ас
      Асти АБ
      7 0
      14:56, 25 мар 2018
      Стадионът в кв.Болярово не се ли намира на ул.Петър Янев, в южната част покрай р.Хасковска? Това до месокомбинат ''Нолев'' по-скоро е игрище!
    • 4
      Ис
      Истински
      8 -8
      17:44, 25 мар 2018
      Това е пълен кич.

      Само заблуждават хората и новите танцьори и хората в Хасково. Но за това са виновни кмета и Милена Трендафилова, която пробута Мишо с този кичозен Фестивал.....
    Последни новини