От х:

Днес в x:

Блок в Бадема: След вашата публикация ВиК реши проблема, благодарим

Изображение 1 от 3

    Само за два дни ВиК Хасково реши проблема на блок 16 в хасковския квартал Бадема, за който писа в неделя Haskovo.net. Публикацията бе по сигнал на нашия читател Марин Иванов, който живее в същия блок. Той описа наводнените мазета, както и констатацията на ВиК, че недостатъчният наклон на тръбата от блока до канала. Тази тръба е отговорност на водното дружество, но дълго време не е правено нищо и мазетата периодично се наводнявали, а миризмата от отходните води се носела и з целия вход.

    Haskovo.net успя да се свърже в почивния ден с новия заместник-управител на ВиК Динко Тенев, който се ангажира още в първия работен ден да докладва проблема и да се изпрати екип на място, който да огледа нещата.

    Haskovo.net обеща да проследи развитието на проблема.

    Ден по-късно, във вторник, получихме съобщение от нашия читател Марин Иванов, който пише, че след нашата намеса ВиК са свършили работата си и проблемът е решен.

    Haskovo.net   

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Бр
      БРАВО
      9 -5
      09:39, 13 дек 2017
      Ами какво да кажем,освен голямо браво,изглежда само Хасково.нет си върши работата в града.
      Дано са безпристрастни и обективни и да не се подлагат на натиск,браво на медията!
    • 2
      Гр
      Гражданин
      2 0
      11:10, 13 дек 2017
      6-ти блок в бадема, същият проблем...мазетата ухаят на фекалии, заедно с целите входове.
    • 3
      Пр
      Препатил
      6 -1
      13:26, 13 дек 2017
      Не оставяйте ВиК на мира. Всеки , който има проблем и дружеството не реагира , да си пуска писмена жалба. Имат 14 дневен срок да отговорят. Трябва да знаете , че при блоковете ВиК са собственици и отговарят за поддържането на канала и тръбите до стената на блока. Не улицата пред блока , не шахтата на съседната улица , а до границите на сградата. Никой в блока не собственик на земята около блока. Не им се вързвайте за сградни инсталации , идеални части и т.н. Ако не ви отговорят в срок или не си отстранят проблема пускате жалба до КЕВР. Плащаме 3 лв за кубик и имаме права.Повярвайте ми системата работи.
    • 4
      Je
      Jekeld
      6 -6
      13:38, 13 дек 2017
      Браво на Динко Тенев! Един от малкото можещи хора! Назначен едва преди няколко дни, научил за проблема през почивните дни и вече е разрешен. Ако имаше повече хора като него...
    Последни новини