От х:

Днес в x:

5 деца от школа „Вале“ и бадминтонист в алманаха на фондация „Бербатов“

    5 деца от компютърна школа „Вале“ към читалище „Заря“ в Хасково бяха включени в алманаха на фондация „Димитър Бербатов“. Това са Гергана Пенкова, София Плачкова, Бен Фиданов, Дейвид Лавчев и Иван Богоев. В изданието на е включен и още един представител от Хасково – бадминтонистът Даниел Николов.

    От компютърна школа „Вале“ изразиха задоволството си, че техни възпитаници за пореден път са включени в алманаха. “Огромна радост и признание за техния труд и творчески ентусиазъм, че са част от "Успелите деца на България", каза ръководителят им Людмила Стайкова.

    Невероятна емоция и вълнение беше за тях и датата 14 юни – грандиозния AllStars мач, когато имаха възможността да се докоснат до големите звезди на световния футбол и до футболиста и човека Димитър Бербатов. С трепет и вълнение срещата с Бербатов и компания очакваше и избарната за талисманче малка Гери. “Много емоции, радост и щастие изпитахме всички ние заедно с децата - родителите, дядовците и аз като преподавател. Гордея се с моите успели деца”, каза още Стайкова.

    Шестте деца и младежи станаха част от IX-те Годишни награди на фондацията на Бербатов. Футболната легенда отправи и послание към наградените.

    "Скъпи деца от Клуб 2016! Знам колко невидими усилия стоят зад всеки успех и точно те ви правят специални. Адмирации и респект към всеки от вас! По пътя към мечтата някои ще стигнат по-далече от други. Но по-важно дори от постигането на целта е, по този път да израстнете като силни и благородни хора и да срещнете приятели. Приветствайте трудностите-те развиват, радвайте се и на чуждия успех и така в живота ви ще има много повече радости.Бъдете добри и състрадателни, защото така приляга на специалните.

    През годината, която изтича с вас и вашите близки споделихме един изключителен ден - събитието на 14 юни. Сектор 31 беше най-специалното място на националния стадион и срещата ми с вас след мача беше един от най-силните моменти, които съм имал. Щастлив съм, че през годините сме създали връзка, през която протича толкова силна енергия. Вярвам, че ще вземете от нея най-доброто за себе си!" Ваш Димитър Бербатов - за възпитаниците на Компютърна школа "Вале".

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини