От х:

Днес в x:

Възпитаниците на компютърна школа "Вале" изпратиха 150 картички за евродепутати

    Възпитаниците на хасковската школа "Вале" към читалище "Заря" за изпратиха картички в Брюксел. За шеста поредна година 50 млади творци от школата с ръководител Людмила Стайкова изпратиха 150 картички. Те са достигнали до евродепутата Мария Габриел, която ще ги раздаде на колегите си.

    "Цифрата 6 не означава само отлична оценка. За мен и талантите от Компютърна школа "Вале" в Хасково с ръководител Людмила Стайкова, тази цифра символизира поредното издание на съвместната ни инициатива да радваме европейските институции с коледно-новогодишни картички. За шеста поредна година, заедно отправихме пожелание за прекрасни празнични дни на колегите комисари, евродепутати, посланици, организации.", написа в социалната мрежа Мария Габриел.

    Картичките са изработени от децата с помощта на графичен таблет Slate 2+, Adobe Photoshop, Corel Draw, Corel Painter и така експериментираха с цифровите технологии като форма на артистично изразяване. Всяко дете вложи в картичките своята представа за Коледа и усещане за празничните дни.

    "Пожелавам им още дълги години да ни радват с таланта си", пише още Мария Габриел.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини