От х:

Днес в x:

Блъснаха 8-годишно дете на ул."Иван Вазов" в Димитровград

Момче на 8 години бе блъснато от лек автомобил "БМВ" на ул."Иван Вазов" в Димитровград днес след обяд. Детето е с черепно -мозъчна травма, контактно е и е откарано в болницата в Хасково, информира говорителят на Областната дирекция на полицията Нина Николова.

По предварителна информация момчето е изкочило на улицата от близкия парк, а шофьорът не е имал време да реагира. Водачът на лекия автомобил е 20 - годишен младеж, потвърдиха от полицията. Утре от там ще съобщят за точната причина за инцидента.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ро
    Родител
    35 0
    19:33, 20 мар 2017
    Господин Иво Димов, вземете спешни мерки и обезопасете детските площадки с огради, както е в цяла Европа. А очевиден факт е, че българина е селяндур на пътя и е гордост да нарушиш правилата. Детето е дете и няма вина. Моля се да се оправи. Дано само келешът шофирал като идиот не намери връзки в МВР и случаят да приключи набързо.
  • 2
    Кр
    Кръстин
    33 0
    21:26, 20 мар 2017
    Вижте какво е около пешеходните пътеки по Раковски и Д.Благоев.Пред тях и върху тях има спрени автомобили и няма никаква видимост,ако изскочи дете.Особено нагло спират коли пред офиса на ГЕРБ.Предполагам са на мераклиите да ни управляват.

Още новини

Последни новини