От х:

Днес в x:

Учители изритаха натрапен директор

Учителите не допуснаха Димитров

Колективът на училище „П.Р.Славейков” в Харманли буквално изрита натрапения им директор Митко Димитров и го принуди да си тръгне от сградата на училището. Днес сутринта Димитров понечи да влезе в школото въоръжен със заповедта за назначението си на директорския пост. 52-ма души от персонала на училището обаче направиха жива верига и не го допуснаха вътре. След 15 минутна размяна на остри реплики и неприлични /особено за учители/ славосъчетания, Димитров се отказа да влиза в сградата. Опита се и да обясни, че всички обвинения срещу него са неверни, но мощна вълна от освирквания и дюдюкания го заглуши. В крайна сметка се качи в колата си и отпраши.

Помощното училище в Харманли си иска досегашния директор Георги Бакалов. Персоналът е единодушен, че при Бакалов училището е светнало и се е възстановило от предишни некадърни управления. Всички в „П.Р.Славейков" са убедени, че Бакалов е спечелил конкурса за директор на 18-ти, но червена политическа поръчка е подменила резултата. Натрапникът Димитров бил гонен от няколко училища, включително и от "Славейков" и хората не го искали.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ан
    анонимен даскал
    21 -3
    12:27, 6 дек 2013
    Не разбирам защо на даскалите от това училище викат "браво". Браво за страха, който ги е обзел ли? Какви са тия големи мераци за директорския стол? Нещо ми намирисва на страх от появата на нов човек, който ще разбере далаверки!
Последни новини