От х:

Днес в x:

Питейна вода без пари- Хасково, бул. „Раковски“ №30

Хасково е градът с най-скъпа питейна вода в страната-цели 2.90 за кубик. На едно място обаче текат кубици на поразия, при това без пари-зад блок 30 на бул. Раковски. И така от 5 дни, както ни пише читателката ни с ник Iiliana, като прилага и снимка на аварията. Може би за да онагледи за ВиК, че авария има. По думите и, многократно е сигнализирано във водното дружество за проблема, но никой не е идвал дори да погледне. 

Неверието на ВиК е сполетявало и Haskovo.net, като дори сме обвинявани, че пишем за несъществуващи аварии, въпреки че материалите ни са винаги илюстрирани със снимки. Затова сме склонни да вярваме на Iiliana. Но пък в името на разбирателството с институциите сме склонни да се съгласим, че авария зад блок 30 няма и това на снимката е суха улица. 

От ВиК нееднократно са заявявали, че са разкъсани от аварии и с приоритет са местата където няма вода. Но също нееднократно са се жалвали, че населението не им помага в разкриването на кражбите на вода, които впоследствие се начисляват върху неговия джоб. 

Това на снимките не е кражба, а загуба, която също влиза в джоба ни и според нас подобни сигнали заслужават внимание и благодарност, а не незаинтересованост.

Г. Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини