От х:

Днес в x:

Шефове на хасковските диспансери и ДКЦ-та с 400 % заплата

Д-р Дамянка Колчагова ще бъде преназначена за управител на ДКЦ 1

Да бъдат утвърдени избраните чрез конкурс шефове на хасковските диспансери и ДКЦ-та предлага в докладна председателят на хасковският общински съвет Иван Иванов. Местният парламент трябва да стори това следващият петък. Управителите на здравните заведения да бъдат назначени със заплата в размер на 400 % от отчетената средна месечна брутна в съответното заведение. 400%-те процента е валиден принцип за шефовете на всички общински предприятия. Разбира се, средната буртна заплата във всяко едно от тях е различна.

Конкурсът за шефове на заведенията бе обявен от общината на 3-ти февруари, а протоколи с имената на победителите бяха депозирани в администрацията на 27-ми и 28-ми същия месец.

На базата на тези конкурси за победители са определени д-р Венко Балабанов за началник на Онко диспансера, д-р Веселин Калфов за Белодробния диспансер, д-р Йордан Михайлов за психо-диспансера, д-р Анатоли Млъзев за конжно-венерическият диспансер и д-р Дамянка Колчагова за управител на ДКЦ 1, бившата първа поликлиника. Новите имена са на д-р Калфов и д-р Млъзев, които заменят досегашните титулярки, д-р Ирина Караманова и д-р Веска Василева, които излизат в пенсия.

Г. Христов

Д-р Михайлов пак ще администрира психото
д-р Венко Балабанов-стария нов шеф на Онкото
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини