От х:

Днес в x:

Капитанът на „Докторите“ от Кърджали: Имаме сили да спечелим купата на Млечино

Изображение 1 от 2

    Отборът на „Докторите” с президент д-р Тургай Мустафа, началник на отделение „Уши, нос и гърло" в Многопрофилната болница за активно лечение „Д-р Атанас Дафовски” АД в Кърджали проведе в петък вечерта поредната си тренировка на изкуствения терен на СУ „П.Р.Славейков” в Кърджали. Медиците продължават да се готвят за футболен турнир на малки врати в ардинското село Млечино. Надпревара ще се проведе в неделя от 10 часа.  Срещите ще се играят на новото спортно мултифункционално игрище с изкуствена трева, изградено по Програма за развитие на селските райони от община Ардино.  Шампионът и подгласниците ще получат парични  награди и грамоти за участие.

    Припомняме, че за трета поредна година ветераните от ПФК (Пенсионерски футболен клуб) „Аврора” от Ардино с капитан Метин Мустафов печелят купата на Млечино.

    Ще спечелят ли ветеранитеот Ардино  отново? Отговорът на този въпрос ще бъде ясен след утрешния турнир.

    „Имаме сили да спечелим Купата на Млечино! Готвим се доста сериозно и се надявам да спечелим тутнира. „Аврора“  е отбор с добри стари футболисти, имат смени на всеки пост и могат да сменят играта, но този път ще ги смачкаме“, сподели капитанът на „Докторите“ Мюрен Сали, кмет на Башево.

    Турнирът ще се проведе на директна елиминация. Двубоите ще са с продължителност от 2 полувремена по 20 минути.

    Участниците са: ПФК „Аврора“(Ардино), „Докторите“ (Кърджали), „Върбица‘ (Бенковски), „Вишеград“ (Кърджали), „Кобиляне“, „Бойно“, „Вардар“ (Млечино).

    Преди началото на състезанието детските отбори на „Юнак“ от Ардино и на домакините от „Вардар“ ще изиграят демонстративна среща.

     Гюнер ШЮКРИ

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини