От х:

Днес в x:

Илия Илиев предпочитан от герберите за областен управител на Кърджали

Илия Илиев

Илия Илиев е предпочитан от актива на ГЕРБ за областен управител на Кърджали. В момента се обсъждат няколко кандидатури ,включително и на бившия областен управител при първото правителство на Бойко Борисов, Иванка Таушанова. Илиев обаче се ползва с по-голяма поддръжка. Номинацията е обсъждана вчера сред актива. Гербери споделят,че той заслужава поста,защото е втори в листата за парламентарните избори след Цвета Караянчева и като общински лидер на партията има заслуга за излъчването на депутат от Кърджалийския многомандатен район. Осведомени твърдят,че на Таушанова ще бъде предложен пост в столицата.

Все още не са ясни другите имена в политическия кабинет на областна администрация в Кърджали.Преговаряме за представителство в министерствата. Разговорите с партньорите за номинации на областни управители предстоят,каза за Кърджали бг вести народния представител и областен координатор на ГЕРБ Цвета Караянчева.

В коалиция АБВ се готвят да имат свой представител в областна администрация. Eдно от имената,които се коментира е на бившия шеф на Гражданска защита Кирчо Павлов.

Реформаторите също ще имат представителство.Корман Исмаилов,който водеше лисатата в Кърджали не бе открит за коментар.Очаква се обаче РБ да излъчи зам.-областен мюсюлманин.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ли
    Лиза
    1 -1
    14:04, 7 ное 2014
    ОООО само Таушанова НЕ!!!! Тя на всички е омръзнала до болка!
    • Пи
      пиза
      1 0
      15:07, 8 ное 2014
      +1
Последни новини