От х:

Днес в x:

Нови разкрития за смъртта на Елвис

Елвис Пресли бил почти сляп, когато напуснал този свят. Шокиращото разкритие идва от личния физиотерапевт на Краля на рока – д-р Джордж Никополус. Името на медика нашумя след смъртта на певеца през 1977 г. Тогава стана ясно, че той е доставял големи количества лекарства на Пресли, както и други свои пациенти, включително и легендата на Rock&Rollмузиката – Джери Лий Луис.
Въпреки това Никополус бе оправдан, но обвинението му спечели прякора сред гневни фенове на звездата – „мъжът, който уби Елвис“.
Тридесет години по-късно той отвръща на удара с книга, разкриваща неговата версия за смъртта на Краля. В нея той твърди, че Пресли е бил развалина в момента преди смъртта си, страдал е от множество заболявания, някои от които със сигурност са могли да го убият.
Лекарят твърди, че Пресли страдал от глаукома, артрит, чернодробна стеатоза, уголемено сърце и дебело черво подуто до два пъти над нормалния си размер. По думите на Никополус Елвис е имал още подагра, мигрена и запек.
Кралят почина на 42-годишна възраст в дома си Грейсланд в Мемфис, Тенеси. Той бе намерен в тоалетната на своето имение, лежащ в собственото си повръщано.
Първоначалната аутопсия посочи като причина за смъртта му „сърдечна аритмия“, впоследствие се оказа обаче, че истинската причина за гибелта му е богат коктейл от 14 различни лекарства, открити в кръвта му.

Източник: http://svetovnizagadki.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини