От х:

Днес в x:

Издънка! Парис спи в „Хилтън“, не в къщата

Горе-долу 5 минути ще прекара Парис Хилтън в къщата на родния „ВИП Брадър", колкото да я покажат в ефир, научи „Всеки ден". Богатата американска наследница се съгласи да участва в риалитито, но не и да живее заедно с останалите съквартиранти.

За разлика от Памела Андерсън, която все пак изкара три нощи във „ВИП Брадър", пък макар и в отделна стая, Парис Хилтън не смята да спи в къщата със и без това не чак толкова известните родни звезди. Като специален участник тя ще се настани в семейния хотел „Хилтън" в центъра на София и ще припари до съквартирантите само за да отчете дейност. Съгласила се на офертата на продуцентите, защото по случайност стартът на шоуто съвпада с обновяването на софийския „Хилтън". Така богатото момиче ще удари с един куршум два заека - ще спечели малко пари от риалитито и ще нагледа какво става с наследството й в страната ни. Макар за нея това да е джобна пара, Нико Тупарев е заделил за американската наследница от бюджета на шоуто 150 000 долара, което е рекорден хонорар за тв ефира.

Парис била участвала и в английския „Брадър", но престоят й в нашия, макар и кратък, ще бъде изключително знаменателен, защото още отсега екипът се кани да го разтегне с епизоди поне за една седмица. Така стана и миналата година с Памела Андерсън. За няма и три дни престой тя напълни десетина предавания и даде повод за обсъждания поне в още десет.

Между другото, тази година „ВИП Брадър" малко се излага с подбора на звездите. От шоуто се похвалиха, че ще имат истинска кралска особа. По информация на „Всеки ден" обаче става въпрос за много далечен роднина на бивши кралски особи в Италия, която от десетки години е република. Човекът се казва Асканио Пачели и бил нещо като принца просяк, защото нямал пукната пара. Преди време участвал в италианско издание на „Биг Брадър" и с цел да го спечели дори паднал на колене и предложил брак на една от участничките, с която завързал флирт. Тя за негово нещастие се съгласила, така че човекът й се врекъл във вечна вярност. Съпругата обаче му сложила рога малко след излизането им от къщата. На всичкото отгоре въпросният принц така и не станал победител в шоуто.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини