От х:

Днес в x:

Отдел Приходи в Димитровград с нов шеф

Новият шеф на отдел "Приходи" в Димитровград Георги Стайков

Досегашният инспектор "Приходи" в НАП-Хасково Георги Стайков е новият шеф на отдел "Приходи" към Община Димитровград. Стайков застъпи днес овакантената преди повече от година длъжност на директор на тукашния отдел. Последно мястото се заемаше от Светлана Делчева. Новият началник бе представен от кмета Иво Димов.

56- годишният Георги Стайков е от Димитровград и работи в системата на НАП от близо 20 години. В последните седем е трупал трудов стаж в офиса на данъчните в Хасково. Димитровградчанинът е завършил висше икономическо образование, специалност "Счетоводство и контрол".

Едно от първите неща, с които ще се заеме новият шеф е съвместно с екипа на отдела, е да насочи усилията си към събиране на натрупани с години задължения на данъкоплатците. По изчисленията на експертите те възлизат на близо 2 000 000 лв.

Кампанията по плащане на данък сгради и такса смет в общината върви нормално, отчетоха още от отдела. От планувани 5 450 000 лв. от такса смет , до момента са събрани 1 500 000 лв, коментира ексрпертът Славея Господинова.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

От отдел Приходи отчетоха колко са събрали от такса смет до момента
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини