От х:

Днес в x:

ALMA и Кристиан Костов заедно във вълшебен дует

Ако има комбинация между двама млади артисти, за която сме си мечтали, то тази се класира на първо място. И двамата крият в гласовете си цели емоционални вселени, и двамата са татуирали някои от песните си в личните класации на много хора по света и у нас, и двамата са модерни, неспокойни и търсещи като автори и артисти в музиката.

ALMA и Кристиан Костов се запознават в бекстейджа на X Factor, където той е финалист от отбора на Саня Армутлиева. Когато ALMA ненадейно се появява на музикалната сцена с „Perfect“, Крис започва безрезервно да я подкрепя. Споделят определен вкус към музиката, имат подобна чувствителност към думите, мелодиите, визуалното изкуство и света изобщо – перфектна формула за истинско приятелство. Въпрос на време беше то да се превъплъти в общ музикален проект.

„So High“ се ражда по време на творчески лагер за писане на песни в Атина, Гърция, на който ALMA е поканена от супер звездата Claydee и неговия лейбъл Down2Earth. Там тя се среща за първи път с музикалния продуцент Alex Parker. Двамата създават парчето съвместно с други двама талантливи автори - Ted Economou и Tim North. Идеята Кристиан да влезе в песента се появява ненадейно, докато няколко месеца по-късно, той и ALMA  пишат заедно музика в студиата на „Вирджиния Рекърдс“. За Крис това е любов от първо слушане. 

Източник: bgradio.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини