От х:

Днес в x:

11 °C

Независимият Петър Дялков е третият официален претендент за кмет на Хасково

Независимият кандидат Петър Дялков, издигнат от Инициативен комитет, е третият претендент за кмет на Хасково след Станислав Дечев от ГЕРБ и Коста Стоев от БСП, чието име излиза официално.

Комитетът, който го издига, вече е направил регистрация в Общинската избирателна комисия в Хасково, става ясно от решенията снощи. Издигат го: Любомир Лозков, Петя Делчева, Нина Манафъкова, Дорка Александрова и  Камелия Христова. Регистрация е направена и за участие в битката за места и в Общинския съвет на 27 октомври.

Петър Дялков е бивш председател на местната структура на Съюза на диабетоболните. По неофициална информация в момента е безработен.

Регистрация за участие в местните избори има вече и  партията на Зелените, която е подала заявка за  общински съветници и кметове. ГЕРБ са с пълна листа за съветници и кметове. Регистрацията  на партия „Възраждане“ е за общински съветници. СДС ще участва с претенденти за кметове в селата Брягово и Узунджово и с листа за общински съветници в Хасково.

Партия „Българе“ се включва  в изборите за общински съветници и кметове на 27 октомври – за кмет на кметствата в: с. Брягово, с. Долно Големанци, с. Корен, с. Стамболийски, с. Войводово, с. Елена, с. Криво поле, с. Текето, с. Въгларово, с. Зорница, с. Малево, с. Тракиец, с. Гарваново, с. Клокотница, с. Мандра, с. Узунджово, с. Големанци, с. Книжовник, с. Маслиново, с. Широка поляна, с. Гълъбец, с. Козлец, с. Нова надежда, с. Динево, с. Конуш, с. Орлово. Ще имат участие и за места в Общинския съвет на Хасково.

Коментари в сайта (23)

 • 1
  Ва
  Васко
  16 -7
  09:10, 13 сеп 2019
  Нещо черничък ми се вижда, не е за кмет.
  • Ив
   Иван
   11 -7
   11:12, 13 сеп 2019
   Умствения багаж не се определя по цвета на кожата :)
 • 2
  Аз
  Аз
  28 -7
  09:21, 13 сеп 2019
  Той бил безработен , дайте да му намерим работа сега ...
  • До
   До Аз
   6 -3
   11:41, 13 сеп 2019
   Информацията ви не е вярна.
 • 3
  Би
  Бивш
  14 -4
  09:26, 13 сеп 2019
  кандидат за общински съветник от ГЕРБ
  • До
   До бивш
   7 -2
   11:42, 13 сеп 2019
   Човек може да повярва в някаква кауза и да се разочарова,важното е да предпочете почтеността!
  • До
   До Бивш
   2 -2
   16:06, 13 сеп 2019
   От ДПС,не от ГЕРБ. И не в Хасково,а в Минерални бани.
 • 4
  89
  8956987
  7 -11
  10:23, 13 сеп 2019
  И болни ще издигаме за кметове защото здравите свъ... Виж коментара
  • До
   До човекът с номе вместо име
   12 -2
   11:43, 13 сеп 2019
   Половината от населението страда от някаква форма на диабет,това не пречи на професионалните и личностни качества на човек! Вие застрахован ли сте от всички заболявания,просташко изказване!
  • Ко
   Колев
   5 -2
   15:22, 13 сеп 2019
   Този, с цифрите вместо име, преди беше с маймунско име. Тъп е като галош и все едно си знае - някакви бейове, заптиета, маймуни, тикви. Особено, за неговите неволи, са му криви тиквите. Май вкарва в лудницата скришно таблет. Ама те-санитарните не са го набарали, да видиш секс.
 • 5
  Аз
  Аз
  11 -8
  11:09, 13 сеп 2019
  Браво доволен съм :) Само независим кандидат е за кмет :) Късмет му желая да спечели :)
  • ИА
   И аз
   7 -6
   11:44, 13 сеп 2019
   И аз ще подкрепя единствено и само независим кандидат!
 • 6
  Гр
  гражданин
  14 -9
  11:40, 13 сеп 2019
  Хайде герберските тролове да спрат,стига злоба,омраза и отричане! Радвам се,че най-после Хасково има независим кандидат за кмет,необременен,без платени гласове и партийна субсидия,честен играч, без някой да му дърпа конците и без да изпълнява партийни заръки. Познавам г-н Дялков от 20 години и със сигурност твърдя,че горепосочените твърдения не отговарят на истината и не се отнасят за него. Човекът е с висше икономическо образование,дългогодишен председател на диабетеците на областно ниво,както и управител на почивна станция,човек с професионална кариера и качества,има един син,изключително добронамерен,честен и почтен човек. Бих го подкрепил безрезервно!
  • Ха
   Хасковлийка
   6 -3
   16:24, 13 сеп 2019
   А вие от кои тролове сте, обяснете моля, каква точно е професионалната кариера на този господин?!? Ако не знаете, висше икономическо и председател на нещо си, не прави каквато и да е кариера, висшУ всеки може да си купи.
 • 7
  12
  1233
  5 -1
  12:30, 13 сеп 2019
  Вижте кой го издига.
  • Бу
   Буквара!
   5 -4
   14:05, 13 сеп 2019
   Кой го Ездига? Хора с добро име.
  • Гр
   Гражданин
   5 -2
   15:22, 13 сеп 2019
   Все хубави хора :)
 • 8
  Bl
  Blessings
  9 -5
  13:36, 13 сеп 2019
  Абе независим, независим....колко да е независим?! Може би от него нищо не зависи. Явно все още има хора, дето си мислят, че народа като обича маруля, пасе и трева.
 • 9
  Ne
  nelicha - нелича
  6 -1
  17:16, 13 сеп 2019
  Бутафорна фигура за разсейване на гласове . Пък ако удари джак пота , нищо лошо.
 • 10
  Ст
  Станислав Колев
  1 -1
  12:18, 14 сеп 2019
  Познавам го , има изявени лидерски умения може да се грижи добре за града ни , всеоътдаен , деен ...заслужава си !
  Браво на ИК правилен избор за него съм :)
  Успех му желая !
 • 11
  Добър,земен,народен,човек!Личност,която ще съумее да съживи нашият красив град.А ние имаме нужда от независим кандидат,който няма да е кукла на конци!
 • 12
  Освен,че има две висше икономически образования е и добър,стриктен работодател със собствен бизнес,знае как да управлява,съответно ще е и достоен стопанин на община Хасково!
  • Ик
   Икономайзера
   0 0
   22:42, 17 сеп 2019
   Не знам дали осъзнавате, но в момента икономическо образование е символ на всичко друго, но не и на ценз или знания, или умения, или на каквото и да било стойностно. Икономическо образование може да получи кое да е останало живо магаре от близките села. И седем икономически да има все клонят към нула. Опитай да го рекламираш с нещо друго!

Хороскоп за 18.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Успявате по забележителен начин да балансирате между професионалния и личния си живот. Никой по-добре от вас не умее да комбинира всичко така, че да е удобно на всеки. Естествено водещо е собственото ви желание, но вие чаровно прикривате този факт.
18 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се отличавате с повишената си социална активност, оставайки на втори план личните ангажименти. Имате воля и ще се справите, независимо от трудностите. Предстояща среща ще подобри очакванията ви във връзка с предстоящ проект. Развитията ще бъдат във ваша полза и ще ви подтикнат към конкретни действия.
18 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
18 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Малко хора ще са в състояние да разгадаят настроението ви днес. Работите усърдно, но емоциите доминират над всичко останало и със сигурност ви пречат, особено когато от вас се изисква да бъдете съсредоточени. Опитайте се да им противостоите.
18 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Служебната работа ви отегчава и напрежението скоро ще ви създаде главоболия. Вземете мерки и не се колебайте да направите нещо за себе си. Запознайте се с методите на релаксация, чрез тях ще подобрите тонуса си. Мислете позитивно и се вслушвайте в мнения, различни от вашите.
18 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С добри нагласи сте за предстоящите дни и това се отразява на работата ви по проектите, които подготвяте. Самоконтрола, който си налагате ще ви помогне да се справите по-лесно с изкушенията и повиши психическата ви устойчивост. Насърчете човека до вас открито да говори за чувствата си, това ще заздрави връзката ви или поне ще ви ориентира за тях.
18 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще размишлявате върху развитието на делата си от последните дни и ще търсите причините за една или друга неудача. Приемете, че има и външни фактори, които не можете да промените, така, че гледайте по-ведро на случващото се. Открийте уроците за себе си и се старайте да ги усвоявате своевременно.
18 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможно е днес да възникнат проблеми и да променят временно плановете ви за почивка. При финансови операции не поемайте рискове. Доброто ви чувство за хумор ще ви извади от една неловка ситуация с човек, към когото имате по-специално отношение. Близо сте до желания резултат.
18 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще ви се отдава да възприемате добре нови знания и да ги прилагате на практика почти веднага. Движението ще ви се отрази добре, ще ви избави от нежелани мисли и с повече вяра в себе си ще успявате в начинанията си. Не грешите в преценките си за другите, за това и по-рядко ви се случва да сте от губещата страна.
18 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще се радвате на добри развития в личните си дела. Промяната ще ускори процесите и скоро ще се поздравите с придобивки от различен характер. Дайте шанс на човека, който търси път към вас и му позволете да ви запознае с намеренията си, които повярвайте, са добронамерени.
18 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не всичко, което предвиждате днес ще се случи, но в по-голямата си част ще следвате начертания план. Доверието, с което се отнасяте към някого или нещо, ще ви спечели нови приятели. В добра кондиция и форма на духа сте, и с повече лекота ще вземате решенията си. Готови сте за придобивки от нематериален характер.
18 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
18 фев 2020
Последни новини