От х:

Днес в x:
Предлага за
360,000 лв.

3767. Действащ Рибарник / работещ бизнес / за продажба в село ТРАКИЕЦ, Хасково.

Обява №64511

За повече информация и още предложения в ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА АГЕНЦИЯТА, НАТИСНЕТЕ ТУК ! 

Предлагаме на Вашето внимание ЕКСКЛУЗИВНО ЗА ПРОДАЖБА "РИБАРНИК", ситуиран в землището на село Тракиец, общ.Хасково, обл.Хасково.

Производственият обект е въведен в експлоатация през 2015 година, действащ към моментаснабден с абсолютно всички необходими документи за работа, със следните характеристики :

  • обща площ на земята : 31 497 кв.м.
  • трайно предназначение на територията : "Територия, заета от води и водни обекти"
  • начин на трайно ползване : "Рибарник"
  • снабден с електричество и вода за битови нужди
  • воден басейн №1 с площ : 6036.00 кв.м.
  • воден басейн №2 с площ : 4684.00 кв.м.
  • воден басейн №3 с площ : 12913.00 кв.м.

Местонахождение на обекта :

Производственият обект "Рибарник" е реализиран в местността "Юрта" в землището на село Тракиец, обл.Хасково, разположен на левия бряг на корекцията на река "Олу Дере", отстоящ на около 450 метра под стената на язовир "Тракиец".

В ситуационно отношение са разположени 3 броя водни басейни със средна дълбочина : 1.96 метра, 2.32 метра и 1.65 метра.

За захранване на рибарника с вода се използва съществуващо водохващане с водоподаващи тръби с диаметът Ф200, спирателни кранове, разположени в шахти от бетонови тръби с диаметър Ф800. За изтакането на рибарника са предвидени две изпускателни съоръжения, заустващи в корекцията на река "Олу Дере".

С цел лесно и удобно обслужване на басейните са предвидени експлоатационни пътища по ограждащите диги, с широчина на короната на дигите от 5.00 метра и път с широчина : 3.50 метра., валирани с баластра с дебелина от 20.00 см.

Акцент :

Тази оферта се препоръчва от агенцията, като стойностен имот !

И още ...

Рибата има голямо търсене сред населението във всички региони. С променящите се икономически и политически ситуации, дори във време на криза, рибата продължава да бъде релевантен и винаги консумиран продукт. Във всеки регион има достатъчен обем на пазара ! НИЕ ЗНАЕМ ВАШИТЕ ОЧАКВАНИЯ И ГИ ПРЕДОСТАВЯМЕ В АВАНС !
Последни новини