От х:

Днес в x:

Яне Янев: Искаме кметския стол в Хасково

Яне Янев

Партията на Яне Янев РЗС ще участва със самостоятелна кандидатура на престоящия местен вот в Хасково. Това обяви самият лидер, който снощи бе на среща с тукашния актив в Дома на техниката. Янев отказа да назове името на своя кандидат, но уточни, че партията му ще атакува всички кметски места в региона, включително селските.

Не съм си променил позицията по отношение на кмета на Хасково Георги Иванов, отговори на репортерски въпрос Янев. Припомняме, че преди изборите през 2009-а той посочи градоначалника на Хасково като номер 1 по корупция сред кметовете в България. В края на същата година Георги Иванов заведе дело срещу избрания за народен представител Янев, но депутатът се позова на имунитета си и поиска прекратяване на процеса.    

Мнението ми за вашия кмет остава същото, но дори той бе засенчен от издевателствата на „герберската мафия в региона” и лично на депутата Иван Петров. Янев нарече местния лидер на ГЕРБ „личен слуга на мафиотски структури” и се закани да заведе насрещен иск за двойно по-голяма сума по време на делото срещу него, заведено от Петров. Haskovo.net припомня, че Иван Петров заведе дело срещу Янев по повод изявленията му, че е покровителствал контрабандата още от времето, когато бе шеф на полицията в областта.

Освен това Иван Петров, в съучастие с Бойко Борисов, е участвал в прикриване на убийство в хасковско, хвърли поредната си бомба Янев. Той отново отказа да бъде конкретен, само уточни, че отговорност и от двамата ще бъде потърсена „когато паднат от власт”.  

Haskovo.net   

Янев и антуражът му бързат за среща с актива в Хасково
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини