От х:

Днес в x:

Оранжев код за вторник, идат порои, гръмотевици и градушки

Оранжев код за опасно време във вторник е обявен за няколко области, сред които и Хасково, предупреждават от областната администрация. Според прогнозата утре към обяд над страната ще започне да преминава средиземноморски циклон. Времето ще е облачно, с опасни валежи, гръмотевични бури и силни ветрове. Възможни са и градушки.

Очаква се на места, особено в южните планински райони на Родопите (Смолян, Кърджали) и в Югоизточна България (Хасково, Ямбол, Сливен) количества на валежите да достигнат 80-100 литра на квадратен метър.

От администрацията уверяват, че областният управител на Хасково Станислав Дечев и всички структури на министерства и институции, отговарящи за сигурността на населението, получават своевременна информация и следят ситуацията в Хасковска област.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Га
    Галя
    13 -1
    09:38, 26 юни 2018
    Пак панирате хората като предните 2 пъти... Бъдете спокойни. Няма да има потопи. Може да вали кратък дъжд, но това е нормално!! Вече и дъждът за вас е природно бедствие! Липсата на **** води до депресии и паниране, успокойте се. В краен случай си направте по една... и престанете да се тревожите
    • Р
      р
      9 -2
      09:53, 26 юни 2018
      браво много добре им го каза евала
Последни новини