От х:

Днес в x:

Спортните клубове искат среща с губернатора заради спорните пари

Представители на спортните клубове от Хасково изпратиха искане до областния управител за среща по повод предстоящото прегласуване в Общинския съвет Хасково на докладната записка за допълнително подпомагане на спортни клубове и културни институции със средства от общинския бюджет. В искането си те настояват да се изясни законността на предложението за допълнително подпомагане и финансиране. Областният управител е органът, който контролира решенията на Общинския съвет именно по отношение на тяхната законосъобразност.

По повод това искане, днес от 14 часа в зала "Марица", ще се проведе среща между представителите на спортните клубове, културните и читалищни институции, и екипа на областния управител на Хасково Станислав Дечев.

Срещата е отворена за всички, които имат отношение към този проблем, в това число и за медиите, които отразявате работата на местната и държавна власт.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    По
    Поздравления
    14 -25
    10:45, 9 ное 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 2
    Ха
    Хасковлия
    22 -9
    11:06, 9 ное 2017
    Голяма работа е показал тоя Дечев!!Тцтцтц. Хвалите го преди срещата ама изчакайте първо да се види с тях после пишете хвалете резултатите-нещо не разбрахте кога да пишете ли?
    Не мога да кажа кое законно и кое не, но не е редно частни клубове събиращи такси от родителите/ някои до 80 лева на месец, други има и по 40-50/ , ако са лицензирани по надлежния ред имат пари и от държавтата да искат издръжка от общината. Т.е от моите и твоите пари. И то без някакъв план.Давайте тука две хиляди там пет там три...какво ще правят с тези пари? Заплата на терньора, премиална, екипи на децата, пътуване за състезание? Кое му е лошото да има обосновка за даването на пари? Кой реши че ей така една сума им стига? А за какво е тази сума? Къде отива? Не бива ли да има някаква отчетност? Иначе е див популизъм. Така едни съветници решиха да натрият носа на кмета и ще дадат от пари предвидени за друго. Други не смеят да се опълчат защото пък ще ги обвият че не дават пари за децата и за спорта...как всички почват да милеят за децата и спорта в един момент. Спрете с Пр акциите и областен и съветници .Много активни сякаш станахте
  • 3
    Ал
    АЛО АЛО
    21 -9
    12:14, 9 ное 2017
    Нали областния управител е назначено герберче а кмета им отряза крилете сега се чуди как да угодничи на герберите и търси под вола теленце. Искаме камери ода и още как ще ги има а сега не не искаме камери искаме спорт е то на глупаци какво и как да им угодиш когато кмета си мълчеше всичко беше бомбон а сега всичко е лошо защо ли не се замислят и засрамят ако имат достойнство но си забравиха че шетаха 2 години благодарение на името добри беливанов защото ако не беше той кандидат щяха да ближат рани хахааааа
    • Сс
      сссссс
      12 -9
      12:57, 9 ное 2017
      Малееееее,каква мисъл -като пълноводна река,нищо не може да я спре -ни точки,ни запетайки ,ни правописни грешки ни БОМБОНИ!А за беливанов,ако не беше ГЕРБ -щеше да играе шах в кварталното паркче!!!!!!
  • 4
    СП
    с пръст в уста
    4 -4
    14:38, 9 ное 2017
    ДИАНО И ДЕЦАТА ТЕ ПОЗНАВАТ ПО ТВОЯТА НЕГРАМОТНОСТ,ТРЕПЕРИШ Дядото да не хукне ,че си жива умряла тогава ,няма вече кой да те приюти пък и колко парички си прибрала от проекти,скоро ще излезе на яве списъка и тогава много хора ще си лапнат пръста,значи ние вършем хармана за 300-400лева а вие обирате хиледарките .
  • 5
    Сп
    спомени
    8 -4
    16:07, 9 ное 2017
    помня как тоя симпятяга изказваше загриженост за международни проблеми . помня как предлагаше помощ , която не може да даде и размишляваше за неща , които нито може да промени , нито му стиска . Сега събира спортните клубове нали не мислите , че те искат срещата , заръка от ГЕРБ всички в залата , няма искам , не искам . Сега ще им обясняват как Кмета е лош пък , те са добри и ще им каже бащински / вярно , че неадекватно / аз ще се погрижа , без да има ясна представа , че от него никога и нищо не е зависило .
  • 6
    Ма
    мастикаджия
    2 -3
    18:16, 9 ное 2017
    Тъпак!
  • 7
    Пр
    Предприемач
    2 -2
    21:10, 9 ное 2017
    Добри мачкай ги тези калинки,нехранимайковци които ти ги лигитимира като политици.те нямат образование камо ли опит и ако не е малоумата партия ГЕРБ те няма кой да ги вземе на работа!
    Изкарай още шуробаджанащината на помачето Румен Стоянов на който и сестрата и майката работят на отговорни постове в Общината.Ами мишока Антон Иванов докога дъщеря му ще е главен архитект?
    А този смешник областен който който има трудов стаж благодарение на ГЕРБ, какво се праска тий познава ли ЗМСМА та се бърка в правомощията на КМЕТА!
Последни новини