От х:

Днес в x:

"Пътна полиция" засилва контрола по пътищата през празничните дни

Ще се следи основно за превишена скорост, употреба на алкохол и правоспособност. Днес трафикът е интензивен в посока от големите градове към малките населени места, очаква се същото и на 8 май, когато предстои прибирането в обратна посока. На магистрала "Тракия" в посока изхода от София няма ограничения. По-сложно и натоварено е движението по магистрала "Хемус". Пътуващите към Гърция трябва да имат предвид, че там на 1 май е обявена общонационална транспортна стачка, което е възможно да затрудни движението в посока България. Създадена е организация и полицейски служители ще има на всичките входно-изходни пунктове, както и на местата, където се очакват задръствания и тапи.

На изходите на столицата и други големи гадове са разположени екипи, които при необходимост регулират и подпомагат движението за безпрепятствено излизане на колите. За да се улесни излизането от София, в посока изход към магистрала "Струма", е въведена  временна организация на движението и се осигуряват две платна за придвижване на автомобилите. В дните, когато се очаква трафикът да е интензивен в обратната посока, ще бъдат взети реципрочни мерки.

Важна подробност е, че заради футболна среща между "Левски" и ЦСКА, която ще се играе на Националния стадион, улиците около съоръжението ще бъдат затворени. Ще се допускат само колите на градския транспорт, Спешна помощ, полицията и пожарната.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини