От х:

Днес в x:

ВМРО: В лагера в Харманли има краста, мигрантите вън от градовете

Изображение 1 от 2

    В лагера в Харманли има краста и други заразни болести, заяви на пресконференция днес общинския лидер на ВМРО Николай Георгиев. Воеводите дадоха днес пресконференция в Хасково, на която присъства  евродепутатът Ангел Джамбазки. Той  пък заяви, че патриотичните организации ще настояват граничните полицаи да получат дезинфиктанти и редовни медицински прегледи, защото бежанците носят болести, отдавна забравени в Европа. Джамбазки подчерта, че бежанските центрове в страната ни трябва да са от затворен тип.

    Според евродепутата всички бежански лагери да бъдат на граничната бразда, както е в Австрия, а не да се настаняват в центрове в градовете.

    Според Ангел Джамбазки политиката на германския канцлер Ангела Меркел е компрометирана безвъзвратно и  нещата не могат бъдат поправени. Патриотите са категорични, че за България са неприемливи дъблинските регламенти за квотно разпределение на мигрантите.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ма
      мастикаджия
      11 -7
      16:17, 25 сеп 2016
      Абе нека си седят там,ама да вкараме вътре Боко,Цецо,Цецка,Цветка,Томисламча и вся остальная сволоч.Беки там си останат.
    • 2
      За
      ЗАПОЗНАТ
      12 -3
      16:28, 25 сеп 2016
      Само това ли измислихте в софия. Демагогия и нищо друго. Проблемите на границата са много и различни, но за да ги разбереш трябва да изкараш там поне седмица. Не става с "регионално турне" за неделята. А и с антон андонов, дето мисли само за собствения си интерес, ще се провалите с гръм и трясък.
    Последни новини