От х:

Днес в x:

Маскирани ограбиха хасковлийка на „Раковски“

62-годишна жена е ограбена на булевард „Раковски“ в Хасково, съобщиха от областната дирекция на полицията. Тя е била нападната от двама непознати с маски на главите, които чрез сила са й издърпали чантата, в която имало 700 лева, мобилен телефон и документи. След нападението грабителите побягнали в неизвестна посока. Образувано е досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Жи
    Жител на Хасково
    48 -1
    13:08, 26 сеп 2016
    Сега е момента извършителите да бъдат заловени и ние да си върнем доверието в МВР и най-вече в местните структури.
  • 2
    Ко
    Кога
    18 -1
    14:47, 26 сеп 2016
    В колко часа е станало ?
  • 3
    Ех
    Еха
    5 -14
    15:37, 26 сеп 2016
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Не
      Незапознат
      2 -1
      22:33, 26 сеп 2016
      И по трима да ги направят положението едва ли ще е различно.Макар големината да има значение когато е прекомерна е неефективна.По скоро трябва да се обърне внимание на качеството и поддръжката.За да стане това всяка една брънка от веригата трябва да е смазана,за да върви гладко и без проблеми.Но даже и със смазка когато зъбното колело е износено или част от него без зъби къса веригата.Или преди това съоръжението на което е почва да работи не както трябва.Рано или късно това се забелязва както от майстора така и от хората които работят на машината.Но вместо да се поправи,включително и със смяна на определени части,тя се оставя да върви докато може.И естественно здравите и годни също се скапват.Което не е за добро и в интерс за никой.Но въпреки това се допуска. Утре или някой ден вие може да сте на мястото на тази жена.Ирония ще е ако сте редови полицай и ваши колеги ви направят преписка срещу неизвестен извършител. И всичко да спре до там.
  • 4
    Ди
    Димитров
    19 -1
    18:04, 26 сеп 2016
    Дреме им на полицията. Нали заплатата си върви?! Какво ги интересува,че ограбили някаква жена?! Ще направят една преписка срещу неизвестен извършител и толкоз. Затова е добре дамите да си носят спрей или нож и в случай на нужда да се защитават сами. Вижте сега ако наркоманчетата нападнат някой политик или негов близък веднага ще ги разкрият и осъдят, ама обикновенните граждани"кучета ги яли" .
Последни новини