От х:

Днес в x:

Ева на Гого от Тоника и Диомов се сдобриха на задушница

Певицата подаде ръка на композитора и си простиха
Певицата Ева и Стефан Диомов се сдобриха за пореден път на задушница. Съпругата на покойния бас от "Тоника" призна, че е повикала композитора и създател на формацията да се срещнат на гроба на съпруга й, където са си казали много неща. На Голяма задушница двамата си простиха обидите, които през последната година си отправиха.

Пред Нова ТВ композиторът Стефан Диомов и вдовицата на певеца си простиха дългогодишните обиди и застанаха един до друг. "Прошката е много голям лукс, защото много трудно се получава. 13 години не си говорехме с Гого. Спорехме за всичко, с огромна страст. Никога не сме се карали за пари, спорът за пари е бил формален повод. Не мога да кажа за какво сме се карали. Аз съм направил групата, за да направим песни, а не клюки и скандали", каза Диомов.

"Повиках го, на гроба му си казахме много неща. После го поканих вкъщи и му казах, че трябва да седне на масата до мен, на стола на Гого. Трябва да се научиш да прощаваш, за да може и на теб да ти прощават", допълни го Ева. "Сдобряването ни с Ева не е нещо чрезвичайно, обратно е. Нашите песни ни забраняват да сме разделени. Много ми е мъчно, че така станаха нещата", каза още Стефан Диомов. Конфликтът между Ева Найденова и Диомов ескалира след смъртта на Гого преди година и беше шумно представен в медиите. Те си размениха грозни обиди, а композиторът се закани, че ще забрани на изпълнителите да пеят неговите песни.

Източник: http://www.faktor.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини